fbpx

LollyBoom 2016, gânduri de final

Un bun prieten de-al meu îmi spunea că poți să vezi cine ce are de lucru în funcție de cât de des scrie pe blog… acesta fiind și motivul pentru care nu am mai scris nimic de așa de mult timp. Acum nu știu dacă e neaparat adevărat ce zicea el, dar cert e că eu nu am avut timp nici să merg la un meci de fotbal.

Revenim!

A fost una din cele mai solicitante aplicații pe care am gândit-o și implementat (nu vreau să existe discuții, nu am fost singur în acest quest), dar totodată a fost și una din cele mai frumoase experiențe profesionale pe care trăit-o. Practic am trăit toate stăriile, am experimentat toate emoțiile, drumul de la extaz la agonie l-am parcurs de câteva ori pe zi destul de repede.

LollyIndicatoare

E clar, nu are rost să vă ascund faptul că vremea de vineri a fost declanșatorul mixului de emoții din sufletul meu… copilașii care au găsit în noroi motiv de bucurie au fost cei care m-au readus pe drumul cel bun, m-au făcut să (re)înțeleg că LollyBoom e despre familie, despre starea de bine, despre timp de calitate.

LollyPloiaie

Ediția LollyBoom 2016 a însemnat 5 zile pline de festival, 35 de zone de activare, 400 de ateliere/workshopuri gratuite, 1098 înscrieri unice (am limitat înscrierile la 2 ateliere / copil / zi) și multă, multă bucurie!

Anul acesta ne-am focusat să delimităm cât mai bine zonele pe interese, sex și vârstă. Astfel s-a născut zona de LollyChill, unde am amenajat zona de hamace cu ajutorul lui Marcel de la Minor Swing, tot în această zonă am recreat biblioteca de acasă, unde am invitat biblioteca mobilă de la Octavian Goga și pe Victor Miron să se joace, tot aici CDJ Cristian-Daniel a avut grijă să avem muzica necesară atmosferei pe care am creat-o.

Bibilioteca_Lolly

Nici zona sportivă nu am uitat-o, astfel că împreună cu minunații oameni de la Koobic și Polaris Medical am dat viață aceste zone.

LollySport

Am avut chiar o premieră națională. Relax Kids a intrat pe piața din România și s-a activat la LollyBoom. 🙂

LollyRelaxKids

Pentru că sunt blogger, nu am uitat nici de colegii din breaslă, așa că mă bucur că minunații mei colegi au fost încântați de ideea mea de a amenaja o zonă specială pentru creatorii de conținut și împreună cu Orange am reușit să facem o zonă specială pentru ei, o alternativă la biroul clasic… am avut internet, curent și bean bag-uri pentru ei.

Anul acesta mi-am dorit să dezvolt colțul ONG-iștilor, pentru că sunt foarte multe  ONG-uri în Cluj care fac treabă bună, se implică, dar lumea nu știe despre ei. Mi s-a părut o idee bună (în continuare mi se pare). Am discutat cu o parte din ei și au venit, s-au activat extrem de frumos, din păcate am făcut o greșală, am discutat cu o organizație care teoretic oferă consultanță ONG-urilor din Cluj pentru a discuta ea cu asociațiile care fac treabă, dar nu mi-a ieșit chiar cum mi-am dorit din cauză că unii oameni nu își fac treba până la capăt. Nu mă supăr, doar constat și-mi trag concluziile.

Lolly_ONG_SomethingNEW

În rest ne-am bucurat de fiecare clipă, ne-am bucurat de fiecare partener, ne-am bucurat de fiecare rază de soare.

LollyBoom 2016 e intens, concentrat și paradoxal, chair dacă a durat 5 zile, parcă a trecut extrem de repede.

LollyPayne

Pozele au fost făcute de Fred Dwe, căruia îi mulțumesc! Pe facebook la LollyBoom găsiți galerii foto pentru fiecare zi în parte.


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Jazz in the street, #‎ClujulIeseInStrada‬

Next Post

Hai cu mine la We Love Retro!

Related Posts