fbpx

Unde-i iarna?

Ma, fara doar si poate, nu ma incanta deloc caldura asta din decembrie… serios, mi se pare bolnav rau chestia asta.

Cum sa am doar –3,4 grade?

Tot discutam si o frecam, la cald, cu produsele naturale, ca nu imi place carnatu’ tinut la congelator… ca ce bun ii muschiuletu’ afumat si uscat de ger!

No’ cum sa mai facem asa ceva, daca nu avem ger?

Cand eram copil la tata acasa, ma jucam hochei pe raul Aries, HOCHEI! Apa era ingheta rau’, gheata avea in jur de 20-30 cm… suficient cat sa tina o hoarda de copii, care sar, se arunca, dau cu crosele in gheata!

Normal ca pe frigu’ ala, se usca carnatu’-n afumatoare!

carnat afumatoare Cand era frig, de trosneau pietrele ningea… normal ca ningea! Unde e zapada? Vreau zapada! Craciunul, pentru mine inseamna zapada (printre altele)!

Cum se dau plozii cu sania? Nu toti stam in statiuni…

Vreau zapada! Vreau Ariesul inghetat! Vreau carnatu’ uscat! Vreu iarna sa fie iarna!


3 comments
  1. Am ieşit afară în mânecă scurtă şi n-am simţit niciun moment vreun fior rece. E şi greu să simţi când afară sunt 10 grade şi soarele străluceşte a primăvară.

    Şi-am stat şi vreo 5 minute.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

La colindat

Next Post

Clujul intre sarbatori

Related Posts

Intalnire … dulce

Ce a urmat dupa aceasta intalnire e greu de descris .. pot sa va spun ca drumu pana’n metropola Floresti mi s’o parut o vesnicie, traficu’ ingrozitor, soarele ma orbea … toate au inceput sa se miste in momentu’ in care ciuleamobilu’ isi invartea rotiile catre Cluj … mirosul din portbagaj ma izbea cu putere in fata … oglinda retrovizoare se aburise de la transpiratia mea … aeru’ conditionat pur si simplu’ nu facea fata … da, motivu’ deraglarii hormonale a ciuleamobilului este pachetu’ de mai sus … odata ajuns acasa .. oroare!
citește mai mult