fbpx

Jazz in the street, #‎ClujulIeseInStrada‬

Orinde, în orice oraș european merg, arta stradală o componentă importantă.

Când am auzit că se va face un ”worm up” la Cluj pe tema asta, am fost mai mult decât încântat și am încercat să susțin acest demers cu toate resursele de care am dispus. Cinci oameni din Fantasmagia au fost prezenți ieri pe străzile Clujului, plus Cristian Gog a făcut ce știe el să facă mai bine, tot ca street performance.

Crististian Gog și Adi Despot au fost vedetelele care au răspuns pozitiv acestui demers, susținând arta stradală.

A fost un eveniment drăguț cu mulți artiști care au animat orașul. De la câtăreți și până la mimi, de la magicieni și până la scenete de teatru, de la dansatori și până la percuționiști, de la clovni și până la pictori… toți și-au găsit locul în stradă.

Personal nu am apreciat momentele de pe scenă și asta nu din cauză că nu au fost artiști buni, din contră au fost foarte buni, pe unii dintre ei îi știu și chiar îi apreciez. Dar în contextul dat am simțit că momentele de pe scenă au fost reci, parcă nu au fost la locul lor.

M-am simțit mult mai aproape de artiștii/momentele care au avut loc pe stradă, fix lângă mine. Am simțit căldura din artă, m-am conectat mult mai bine cu ei, cu momentele pe care le-au prezentat. Personal asta înțeleg prin street performance, cu asta rezonez eu.

Îi felicit pe organizatori pentru demers!


1 comment
  1. Super eveniment! Nu mi-a fost dat sa intalnesc pe strada, intamplator, o astfel de activitate. Sper sa fie cat mai dese si sa am ocazia sa iau parte, sa experimentez.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Imaginea, deschizătorul de drumuri

Next Post

LollyBoom 2016, gânduri de final

Related Posts