fbpx

Lista mea pentru anul 2016

Vă faceți liste cu promisiuni pentru anul ce vine? Din alea: de la anul o să mă las de fumat, de la anul o să intru în voluntariat, de la anul o să fiu mai bun, de la anul o să citesc mai mult, o să investesc mai mult în mine, o să călătoresc mai mult, o să mânânc sănătos, o să fiu mai religios, o să….

Vă faceți?

Eu am avut o perioadă în care îmi făceam, nu m-au prea ajutat sincer să fiu.

Dar anul acesta mi-am pregătit o listă… mă rog, e un sigur punct pe lista asta, iar acel punct este:

  • Răbdare

Asta mi-am scris eu pe lista pentru anul 2016. Să am mai multă răbdare cu tâmpiții din trafic, să am mai multă răbdare cu cei care sunt răi cu mine, să am mai multă răbdare când vreau să dau un răspuns, să am mai multă rabdare cu telefonul când se mișcă încet, să am mai multă răbdare cu părinții mei, să am mai multă răbdare cu partenerii de afaceri, să am mai multă răbdare cu mâncarea, să am mai multă răbdare cu ce citesc, să am mai multă răbdare cu colegii mei, să am mai multă răbdare cu cei care ne conduc, să am mai multă răbdare cu mine însumi!

Nu știu, poate sunt ardelean și nu îmi dau seama că de fapt sunt răbdător, dar câteodată mi se pare că am prea mari așteptări de la lumea asta, când, de fapt problema e că nu am eu răbdare să se învârtă roata.

Voi, ce v-ați propus pentru 2016? Ce aveți trecut pe listă?


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Nepoți de Crăciun, ediția 6

Next Post

Tarif dinamic

Related Posts

Una scurta de banci

In schimb, am sa va spun ca am o nedumerire mare cat casa poporului, si anume de ce dracu or acceptat bancile sa se achite facturile de gaz, curent, telefon, internet si dracu mai stie ce serviciu de importanta maxima, la ei in caserie. Adica, plm, nu’i suficient ca sunt o gramada de oameni (clienti) care refuza din varii motive sa isi achizitioneze “modulul” de internet banking … asta presupune ca cel putin pe sfarsitu’ lunii (adica undeva in juru’ datei de 25) e plin ochi in aproape orice sucursala de prin oras (a se intelege ca pana in 25 trebuie duse OP’urile cu biru’ la stat).
citește mai mult