fbpx

Lista mea pentru anul 2016

Vă faceți liste cu promisiuni pentru anul ce vine? Din alea: de la anul o să mă las de fumat, de la anul o să intru în voluntariat, de la anul o să fiu mai bun, de la anul o să citesc mai mult, o să investesc mai mult în mine, o să călătoresc mai mult, o să mânânc sănătos, o să fiu mai religios, o să….

Vă faceți?

Eu am avut o perioadă în care îmi făceam, nu m-au prea ajutat sincer să fiu.

Dar anul acesta mi-am pregătit o listă… mă rog, e un sigur punct pe lista asta, iar acel punct este:

  • Răbdare

Asta mi-am scris eu pe lista pentru anul 2016. Să am mai multă răbdare cu tâmpiții din trafic, să am mai multă răbdare cu cei care sunt răi cu mine, să am mai multă răbdare când vreau să dau un răspuns, să am mai multă rabdare cu telefonul când se mișcă încet, să am mai multă răbdare cu părinții mei, să am mai multă răbdare cu partenerii de afaceri, să am mai multă răbdare cu mâncarea, să am mai multă răbdare cu ce citesc, să am mai multă răbdare cu colegii mei, să am mai multă răbdare cu cei care ne conduc, să am mai multă răbdare cu mine însumi!

Nu știu, poate sunt ardelean și nu îmi dau seama că de fapt sunt răbdător, dar câteodată mi se pare că am prea mari așteptări de la lumea asta, când, de fapt problema e că nu am eu răbdare să se învârtă roata.

Voi, ce v-ați propus pentru 2016? Ce aveți trecut pe listă?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

1 Response

  1. January 14, 2016

    […] pot să ajung de la nevoia mea de informare, la informarea propriu zisă. Știu că mi-am propus să fiu mai răbdător anul acesta, dar e o difernță între rabdare și pierdere de timp, iar timpul este cea mai de valoare […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.