fbpx

M’am lasat!

Daca ma intrebai in liceu, ca daca am de gand sa ma las, nu doar ca raspunsu’ meu era de un NU ferm, dar ma si uitam la tine urat, ca si cum m’ai fi injurat de mama … si pe langa toate privirile ucigatoare, pe care cu greu mi le’as fi stapanit sa nu ti le arunc in fata, poate, nu zic ca sigur, da poate as fi pogorat si cativa sfinti de pe perete.

Si, dupa ce as  fi tras aer in piept, si m’as mai fi calmat umpic, te’as fi intrebat, nervoso-nonsalant:

– De ce?

Si probabil, as fi primit acelasi raspuns, pe care il dau si eu acum:

Beneficii: am mai mult timp liber, pot vorbii cu buburuza de la o distanta minima, harjoneala e mai deasa

Dezavantaje: mai mult timp liber, vorbesc cu buburuza mult prea de aproape, harjoneala e mai frecventa

Dar, una peste alta, pot sa va spun, ca de cand am renuntat la TV-ul din dormitor, mai cetesc si io o fila dintr’o carte, mai am un dialog deschis ci continuu cu buburuza, ma harjonesc mai des, dorm muuuult, si cand spun muuult vreau sa spun ca muuuuuult, da chiar muuuuult mai bine, adica am somnu’ mai doihnitor … nu ma mai trezesc asa de obosit dimineata … si culmea, nu’i simt deloc lipsa.

Adica, nu vreau sa fiu inteles gresit, ca la stiri nu ma mai uit de haaaa delta T, dar , inainte de a renunta la TV-ul din dormitor, o frecam pa telecomanda aia pana pe la 1 noaptea … ba un film, ba o emisiune, ba lacu’ ba dracu, si numa nu ma adormeam …

Voi? … aveti TeVeu’ in camera unde va puneti geana pe geana?


18 comments
  1. am teve. La monitor. care monitor n-are computer. Care teve, de la monitor, n-are fir in cur.
    Deci nustu. EU ce votez?

    Ps: scosasi, traitzar buburuza, butonu ala care iti futea interfata la toate posturile vechi. e bine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Astenia de primavara

Next Post

Cluju’ poarta Ancada

Related Posts

Nu cred in MLM’uri!

Stii de ce ma ia cu ras isteric, cand aud de MLM’uri, pentru ca toate, dar absolut toate incep cu Nu trebuie sa faci nimic! sa mori tu … t’ai infiintat compania aia in SUA, numa’ asa, ca sa imi vina mie bani, in timp ce raspund la printu’ sulii din tara petrolului, ala ce imi da 37 de milioane de dolari, numa daca accept sa faca transferu’ la mine’n cont … asai? de aia ai infiintat compania … ca eu, sa stau cu fundu’n nisip, si picioarele sa imi fie udate de marea nemarginita din Munte Negru, in timp ce soarele imi bronzeaza obrajii!
citește mai mult