fbpx

Din suflet

– Buna ziua!

– Buna ziua, Va rog sa luati loc, in 2 minute se elibereaza domnul director si o sa puteti intra!

– OK, merci!

Bai incredibil cat de fain au reactionat oamenii cand au auzit de campania ShoeBox. Incredibil, cat de fain or fost aia ce or dat mail sa ceara detalii inainte sa apuc eu sa-i contactez … super nice!

Acum, intre noi fie vorba, e o super campanie … ca si concept … e chiar nice, si ce ii bestial, e faptu’ ca nu il pui pe om la cheltuiala … adica hai sa fim seriosi, o cutie de pantofi toata lumea are prin casa, o hartie de impachetat ii maxim 5 lei, si daca nu ai cu ce s-o umpli, sunt sigur ca poti sa faci un copil fericit cu ceva cumparat din 5-10 lei … 

– Va servesc cu o cafea?

– Da, neagra va rog!

Imi place luna Decembrie … incepe sa-mi plca din ce in ce mai mult … adica incepe sa fie o luna extrem, extrem de plina. Imediat trebuie sa demaram si celalat proiect … Nepoti de Craciun … anu’ asta sper sa fie mai special ca ala de anu’ trecut.

– Puteti intra la domnul director, va aduc acolo cafeaua!

– Merci

Cand imi amintesc de ochii inlacrimati ai bunicutiilor in momentul in care ne-au vazut … priceless … nu cred sa existe satisfactie mai mare, decat sa daruiesti ceva din suflet … cred ca asta a fost pana acum ceea mai mare satisfactie a mea … da, asta cu nepotii de Craciun.

Nu cred sa existe om pe lumea asta care sa nu fi simtit fioru’ de pe sira spinarii, in momentul in care a vazut ce mult poate sa insemne un simplu gest (din partea lui) pentru cel de langa el … indiferent ca vorbim de la daruirea unui colt de paine, sau de mana de ajutor data unui strain ramas in pana … nu cred sa fie un om care sa nu fi experimentat aceast fior … nu cred!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. Adriana spune:

    Intr-adevar din suflet 😀

  2. Daniela spune:

    Si as face un astfel de gest anul acesta! Am multe haine pe care nu le port si le-as oferi copiilor orfani si nevoiasi.

  1. noiembrie 28, 2011

    […] Au inceput campaniile de sarbatori. ShoeBox este una dintre ele, prin care se strang cadouri in cutii de pantofi, se impacheteaza frumos si se expediaza catre copii din familii sarace. Cititi mai multe pe blogul campaniei, la Stefan Murgeanu, Vlad Cucu, Robert Katai, Dan Olteanu, Teodora Neagu, Dragos Mone si Dan Ciulea. […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.