fbpx

Andrea-Ioana Dumitrescu

andreea dumitrescu Studenta in anu I la UBB, FSPAC, Jurnalsim linia germana, a placat de la Medias cu o pasiune pentru arta fotografica si un aparat FUJIFILM  FinePix S1000fd in grandiosul oras universitar, pentru a invata, si mai apoi pentru a profesa.

Aparatu foto, cred ca sunt toti de acord, e ca un ochi de-al tau. Si o parte din suflet. Cu aparatu vezi altfel. Avand acel ochi antrenat care suprinde frumosul sau exceptionanul, aparatul foto te ajuta sa transpui ceea ce vezi. E si o parte din suflet, in sensu ca arta nu este ceva steril, rece. Pentru a fi arta trebuie sa transmita ceva: sentimente, idei etc. Fotografia e cel mai usor de priceput, oamenii o inteleg mai repede decat literatura de exemplu. Dar totusi ca fotograf e greu sa ajungi in stadiul in care faci diferenta dintre banalitate si arta, in care creezi arta si nu apesi declansatoru la orice pas.

Arta fotografica, are un loc special in sufletul meu, si din acest motiv am fost extrem de bucuros ca am ajuns sa ii cunosc lucrariile ei … chiar daca e la inceput de drum, se vede de departe ca are o chemare spre aceast domeniu artistic, dar mai bine lasam fotografiile sa vorbeasca de la sine:

O gasiti pe:

http://andrea-ioana.deviantart.com/

https://twitter.com/andrea_ioana

andrea_dumitrescu@yahoo.de


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Licitatie caritabila

Next Post

Traiesc…Visez…?

Related Posts