Home » Talente in noapte

Talente in noapte

child

Pentru ca nu mi se pare normal ca un artist (indiferent ce fel de artist este), sa isi piarda timpul cu mediul on-line (blog/site), m-am decis sa fac o rubrica speciala, in care toti (si cand spun toti, ma refer la toti artistii: pictori, cantareti, sculptori, dansatori, interpreti, comedianti, mentalisti, etc…) ,  sa isi poata expuna (ei, sau amicii lor sa ii propuna) “operele”.

De ce aceasta sectiune speciala? Totul a pornit de la amicul meu habibi, el, din punctul meu de vedere, este un pictor extrem de talentat, dar nedescoperit, si prin urmare m-am decis sa fac o mica promovare, a tuturor talentelor din Romania.

Asadar, in sectiunea “Galeria de Arta” vor fi publicati toti cei care considera (fie ei, fie voi cititorii acestui blog) ca sunt talentati intr-un anumit domeniu.

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii (daca tu esti talentatul)?

  • sa lasi aici un comentariu cu “opera” ta (date de contact – daca vrei sa apara, link catre o poza – in cazul in care este, sau link catre un fisier audio, video…, daca ai un pret de vanzare poti sa il lasi, daca ai un site, o sa iti fie expus,) tot ceea ce vrei sa fie publicat.

Ce te costa?

  • ABSOLUT nimic!, si cand spun nimic, chiar la asta ma si refer, nici macar link (in cazul in care ai site) nu iti cer! NIMIC!

Cum puteti ajuta(voi cititorii, si numai)?

  • faceti o sugestie! (lasa aici un comentariu cu un link)
  • faceti publicitate la aceasta galerie (mail la prieteni, articol/banner pe blog/site, stiti voi bine ce si cum… 😀 ) gasiti aici cateva modele de banner (dimensiuni Banner: 270×60; 120×90; 300×60; 300×67; 300×250; 125×125; 468×60; 160×600)

Ce va iese voua (celor care faceti publicitate)?

  • recunostiinta mea si a artistilor  😀
  • si eventual un link catre voi (momentan cel putin)

Multumiri speciale


comments

Loading comments...