fbpx

Cluj | Record național: cel mai lung lanţ de susţinători la un maraton

Mișcarea, sportul, alergarea mai ales, sunt activități pe care, de cele mai multe ori, le practicăm singuri, de plăcere, de nevoie sau din pasiune. Alteori, la recomandarea medicului, ne străduim să includem în activitatea zilnică și mișcare.

Mulţi cred despre alergare că este un sport individual, însă realitatea este cu totul alta. Alergarea este un sport trăit de familia şi prietenii sportivilor, care ştiu cât de mult valorează sprijinul moral pentru atingerea performanţelor sau încheierea cu succes a unei competiţii. De aceea, maratoanele aduc laolaltă sportivi şi susţinători; şi unii şi ceilalţi fac dintr-o simplă cursă un spectacol.

Pentru că atunci când susţii un alergător, devii parte a succesului  lui, medalia lui ţi se datorează şi ţie. În 10 aprilie, ieşim din casă pentru a transforma Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca într-un spectacol,  pe care chiar noi, membrii comunităţii, îl creăm. Iar pentru că nicio competiţie sportivă nu poate avea un viitor fără fanii săi, vă provocăm să fiţi parte  a RECORDULUI PENTRU CEL MAI LUNG LANŢ DE SUSŢINĂTORI DIN ROMÂNIA, pe care îl putem stabili împreună cu ocazia celei de a VI-a  ediţii a maratonului.

Ne dorim ca pe o distanţă de 10,55 de kilometri să nu rămână niciun sector neocupat de spectatori, aşa că mizăm pe implicarea  tuturor clujenilor, fie companii şi ONG-uri sau simpli iubitori ai mişcării.

În ultimii şase ani, de la o ediţie la alta, numărul alergătorilor care au ales să  participe la Maratonul Clujului a crescut cu aproximativ 30-40%. Acum, avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a aduce alături de noi o  comunitate de fani, care să concureze, peste ani, marile competiţii de alergare ale lumii la capitolul spectacol sportiv şi susţinători.

Toate detaliile despre acest concurs le veţi afla pe pagina de Facebook a comunităţii Be GREAT!. Clujul a dat unul dintre cele mai importante  evenimente de alergare din România, iar noi, membrii comunităţii locale, îl putem transforma în cel mai frumos spectacol sportiv din ţară. Aşa că, în 10 aprilie, haideţi să aplaudăm alergătorii de pe margine şi să stabilim împreună recordul naţional pentru cel mai lung lanţ de susţinători la un  maraton.

suporteri


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gândurile unui magician la (după) amicalul România – Spania

Next Post

Experiențe împreună, România – Spania

Related Posts