fbpx

Treasure hunt… la Cluj

Acum delta T am vazut ceva reportaj la TV, cum ca tot mai multa lume, joaca treasure hunt… un joculet, in care ti se dau niste indicii pe net, si tu trebuie sa mergi sa le descoperi prin oras (ma rog, in mare astea sunt regulile jocului). Am fost surprins sa vad ca nu conta daca erai elev… sau bancher. Oricum, atunci am zis ca o sa particip si eu cu prima ocazie!

Asa ca, in momentul in care am auzit ca Orange lanseaza concursul Chase the ball, prin intermediul aplicatiei Orange Supporters’ Cup, am sarit in sus de trei ori, m-am dat peste cap de sapte ori, ca Greuceanu si nu in ultimu’ rand am dansat ca prostu, singur prin casa.

Bai, deci sunt extrem extrem de incantat de jocu’ asta.

Adica, no’. Io mi-am instalat deja aplicatia de pe Itunes  ( din cate am vazut e si pentru Android, Windows si Ovi Store) si astept notificarea pe care o s-o primesc prin intermediul optiunii Chase the Ball (in momentul in care mingea a fost ascunsa in Cluj, o sa primesc o notificare pe telefon si un prim indiciu pentru gasirea comorii… Comoara fiind reprezentata de o minge oficiala UEFA  EURO 2012™ !). Hint: marcati data de 18 in calendar pentru ca atunci va avea loc vanatoarea in Cluj.

Si asta nu e tot! Pe langa tot acest minunat “quest” la care am sa particip fara doar si poate, am si sansa sa castig bilet, cazare si transport pentru doua persoane la meciul dintre Franta si Suedia din cadrul Euro 2012!

Deci, dragi Clujeni, cu cine o sa ma intrec in aceasta vanatoare?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

5 Responses

  1. Nu gasesc in Appstore app-ul.
    Am cont de iTunes de USA

  2. Da, te anunt. Daca ei nu au facut enable la all countries in AppStore, atunci nu se vede app decat in tarile bifate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.