fbpx

Platinia Shopping Center – o nouă destinație pentru cumpărături în #Cluj-Napoca

Platinia Shopping Center, cel mai nou spațiu comercial, își se deschide porțiile pentru public sâmbătă, 8 aprilie 2017, la Cluj-Napoca, începând cu ora 10:00.

A post shared by Dan Ciulea (@ciulea) on

Galeriile comerciale sunt poziționate într-o zonă excelentă, la 10 minute de km zero al orașului, pe Calea Mănăștur la numărul 2-6, foarte apropape de Parcului Central, de Cluj Arena / Sala Polivalentă.

Acestea găzduiesc o seamă de afaceri: H&M, Jolidon, Banca Transilvania, DeLonghi, Sensiblu, Cărturești, Gerovital, Clean&Go, Orange Smart Store, Opticris, Inestasy, Supremoffice, Lev Fitness&Spa, HiQ Service, Best Kids, Macrogroup, Calcio Sport, Bellagio Casino, Iqos Place, Z Tour, Reartu’ Calzature e pelletteria şi Gett’s Colour Bar.

În afară de primul magazin Mega Image care se deschide în Cluj, magazin pe care-l aștept cu brațele deschise 😀 , galeriile vor mai găzdui un coafor, un cazinou și o sală de fitness (aici nu am înțeles exact, dar presupun că sauna ține de sala de fitness).

Nici zona de mâncare nu a fost uitată, ba din contră. Aici, spre deosebire de mall-uri, nu vor avea un food court, ci o zonă de restaurante. Restaurantele prezente în Platinia sunt: Marty Restaurants, sub denumirea Marty Plaza, Chop Urban Grill – un concept de restaurant și wine bar de la Crush Wine Bar, Amagusto – restaurant cu specific italian și mediteraneean și nu în ultimul rând Sakura – sushi bar și bucătărie asiatică. Toate restaurantele dispun de terase exterioare deschise. – Zona aceasta o voi urmări îndeaproape, am cerut deja câteva informații suplimentare 😀

Platinia Market, o noutate absolută pe piața locală și națională, un loc unde Platinia va încerca să aducă producători locali, alimente produse după rețete tradiționale, fructe și legume bio, brânzeturi și mezeluri fără aditivi sau conservanți, atent selecționate, un loc unde să regăsești piața tradițională într-o ambianță modernă, un loc în care producătorii locali pot să își prezinte și să își vândă produsele.

Shoppingul poate fi o artă – este sloganul sub care își deschide porțiile galeria. Statui vivante, show-uri de artbending, lasere și o trupă de stomp. Evident că nu vor lipsi concursurile și promoțiile speciale care să celebreze inaugurarea galeriilor Platinia Shopping Center.

O altă surpriză pregătită pentru weekend-ul inaugural este scuterul Vespa, un mijloc ideal de transport pentru zona urbană, care poate fi câştigat de către cei care se înscriu la concursul #FollowShoppy@Platinia pe Facebook. Vedeta acestui concurs, Mascota Shoppy, aduce pe loc primelor 20 de doamne şi domnişoare cu care se pozează câte un voucher cadou, oferit de primul magazin Gerovital din Cluj-Napoca, aflat în Platinia Shopping Center.

Mai mult, caricaturiștii prezenți în centrul comercial vor provoca vizitatorii să își facă primul Vintage Selfie, care le poate aduce un selfie stick și un iPhone 7 atașat.

Ne vedem mâine la Platinia Shopping Center!

Featured image: Val Vesa


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai cu mine să vezi de ce #AmZisBun!

Next Post

Tips & Tricks sau cum să nu cazi în capcana turistului. Astăzi vorbim despre restaurante.

Related Posts