fbpx

Concurs | Alessandro Safina vine, în premieră, la Sala Polivalentă din #Cluj-Napoca.

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 19.30 pentru a susține un concert înălțător, plin de magnetism și virtuozitate.

Orchestra ONRC îl va acompania în premieră, sub bagheta talentatului dirijor LORENZO PASSERINI, pe ALESSANDRO SAFINA. Peste 60 de artiști instrumentiști ai orchestrei de înaltă ținută a Operei clujene, împreună cu șarmantul tenor și sub îndrumarea tânărului fondator și director artistic al orchestrei Antonio Vivaldi, vor crea o sinergie magnetică de arii celebre, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera, precum și melodii în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, într-un spectacol memorabil!

dirijor-lorenzo-passerini

Dirijorul de numai 25 de ani Lorenzo Passerini este unul dintre cele mai renumite talente ale generației sale, fiind deja un nume consacrat pe scenele internaționale, în ciuda vârstei fragede. Evoluția sa profesională a fost pe cât de rapidă, pe atât de impresionantă: de la trombonist, la dirijor principal în sute de concerte simfonice, dar și spectacole de operă, pe scene naționale și internaționale. Repertoriul său variază de la clasic, la baroc, până la romantic sau contemporan și a colaborat cu numeroși muzicieni faimoși precum Francesco Manara, Giampaolo Pretto, Giuliano Sommerhalder sau Francesco Tamiati. El se alătură în această iarnă lui AlessandroSafina special pentru concertul de la Cluj-Napoca.

Pentru a intra în concurs pentru invitația dublă, vă rog să-mi spuneți printr-un comentariu la acest articol, până cel târziu în data de 24 noiembrie 2016, care este melodia cu care tenorul italian a cucerit audiența din România, sau a cărei telenovele a fost coloana sonoră. 

Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au șansa să o facă acum, mai ales că pot achiziționa bilete la prețuri speciale, odată cu oferta lunii noiembrie: DISCOUNT de 50% la achiziționarea oricărui bilet! Promoția este disponibilă atât online pe bilete.ro și eventim.ro precum și în magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Prețul unui bilet (fără discount) variază, în funcție de categoria de loc, astfel: 63 lei (Categoria a IV-a), 116 lei (Categoria a III-a), 168 lei (Categoria a II-a),210 lei (Categoria I), 263 lei (VIP) și 315 lei (Golden VIP).
alessandro-safina_new_poster


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mic ghid pentru votul din 11 decembrie 2016

Next Post

START Nepoți de Crăciun, ediția 7!

Related Posts