fbpx

La pescuit

Weekendu’ ce tocmai s’o inchieat, am avut trairea de spirit sa merg … la pescuit. Ma, nu sunt eu un mare pescar … in fapt, daca zici ca sunt orice, doar pescar NU, esti pe drumu’ cel bun … adica, nu pot sa te contrazic, nici eu, nici cunoscutii mei. Cu toate acestea, sunt mandru’ posesor a unei undite cu mulineta … firu’, acu’, plumbu’ si pluta fiind imprumutate, de la mai exeperimentatu’ in domeniu mentalismului, stimabilu’ Cristian Gog

Weekendu’ ce tocmai s’o inchieat, am avut trairea de spirit sa merg … la pescuit. Ma, nu sunt eu un mare pescar … in fapt, daca zici ca sunt orice, doar pescar NU, esti pe drumu’ cel bun … adica, nu pot sa te contrazic, nici eu, nici cunoscutii mei.

Cu toate acestea, sunt mandru’ posesor a unei undite cu mulineta … firu’, acu’, plumbu’ si pluta fiind imprumutate, de la mai exeperimentatu’ in domeniu mentalismului, stimabilu’ Cristian Gog

Bun, si cu undita’n spate … m’am pornit la pescuit … Nu e prima data cand pescuiesc … nu vreau sa fiu inteles gresit, doar ca e prima data cand eu si Gog, am decis, ca fiecare manca ce prinde!

Adica … vorba lu’ Jiji: ma intelegi? Scurt pe doi, nu se mai poate asa, ridicam putin stafeta … oricine poate merge la pescuit si sa vina acasa cu peste din Metro … dar, cand esti in mijlocu’ naturii, cu cel mai apropiat ABC la juma’ de ora de mers cu masina, si ABC’ul e deschis doar pana la ora 20 … eu zic, ca e o provocare …

Zis, si facut … ne punem pe pescuit … dupa 6 ore de stat in soare, eram rosu’ de nervi … reusisem sa prind doar 3 carasei … mai micuti decat palma unui copil de 7 ani … evident ca nu i’am pupat, dar de dat drumu’ am fost nevoit sa le dau drumu’.

lac pescuit

Ma, la ora 21 eram extrem de fericit … m’am dus sa pregatesc focu’ … la ora 22, il sunam pe Gog sa il intreb cum sta … daca o prins ceva …. la ora 23, Gog, urca amarat la cabana … era prima provocare in domeniu’ pescuitului pe care mi’o aruncat’o … si culmea, era nevoit sa manance de la mine … grataru’ era incins, un miros immmbietor se simtea, lumina si cainii ii calauzeau pasii … un lucru’ e clar, sunt singuru’ care o reusit sa prinda porc la o partida de pescuit!


10 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Chiar nu exista mos Craciun?

Next Post

Dar–cuvantul magic din orice promotie

Related Posts

Ce am castigat

Ca tot ne pierdem timpu’ online (vorba cuiva), incitat de articolu’ lu’ Vasile (scuza’ma Vasile, am incercat sa caut un raspuns la intrebarea ta, da sa mor daca stiu … daca imi vine am sa te anunt), singuru’ neuron functional, o inceput sa alunece pe creieru’ neted … in drumu’ lui, a dat peste un musuroi de intrebare: Ce am castigat eu din toata aceasta experienta 2.0 … la care iau parte activ (aproape zilnic), inca din august 2009?
citește mai mult