fbpx

La pescuit

Weekendu’ ce tocmai s’o inchieat, am avut trairea de spirit sa merg … la pescuit. Ma, nu sunt eu un mare pescar … in fapt, daca zici ca sunt orice, doar pescar NU, esti pe drumu’ cel bun … adica, nu pot sa te contrazic, nici eu, nici cunoscutii mei. Cu toate acestea, sunt mandru’ posesor a unei undite cu mulineta … firu’, acu’, plumbu’ si pluta fiind imprumutate, de la mai exeperimentatu’ in domeniu mentalismului, stimabilu’ Cristian Gog

Weekendu’ ce tocmai s’o inchieat, am avut trairea de spirit sa merg … la pescuit. Ma, nu sunt eu un mare pescar … in fapt, daca zici ca sunt orice, doar pescar NU, esti pe drumu’ cel bun … adica, nu pot sa te contrazic, nici eu, nici cunoscutii mei.

Cu toate acestea, sunt mandru’ posesor a unei undite cu mulineta … firu’, acu’, plumbu’ si pluta fiind imprumutate, de la mai exeperimentatu’ in domeniu mentalismului, stimabilu’ Cristian Gog

Bun, si cu undita’n spate … m’am pornit la pescuit … Nu e prima data cand pescuiesc … nu vreau sa fiu inteles gresit, doar ca e prima data cand eu si Gog, am decis, ca fiecare manca ce prinde!

Adica … vorba lu’ Jiji: ma intelegi? Scurt pe doi, nu se mai poate asa, ridicam putin stafeta … oricine poate merge la pescuit si sa vina acasa cu peste din Metro … dar, cand esti in mijlocu’ naturii, cu cel mai apropiat ABC la juma’ de ora de mers cu masina, si ABC’ul e deschis doar pana la ora 20 … eu zic, ca e o provocare …

Zis, si facut … ne punem pe pescuit … dupa 6 ore de stat in soare, eram rosu’ de nervi … reusisem sa prind doar 3 carasei … mai micuti decat palma unui copil de 7 ani … evident ca nu i’am pupat, dar de dat drumu’ am fost nevoit sa le dau drumu’.

lac pescuit

Ma, la ora 21 eram extrem de fericit … m’am dus sa pregatesc focu’ … la ora 22, il sunam pe Gog sa il intreb cum sta … daca o prins ceva …. la ora 23, Gog, urca amarat la cabana … era prima provocare in domeniu’ pescuitului pe care mi’o aruncat’o … si culmea, era nevoit sa manance de la mine … grataru’ era incins, un miros immmbietor se simtea, lumina si cainii ii calauzeau pasii … un lucru’ e clar, sunt singuru’ care o reusit sa prinda porc la o partida de pescuit!


10 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Chiar nu exista mos Craciun?

Next Post

Dar–cuvantul magic din orice promotie

Related Posts

Ce ti’ai luat de Paste?

Aceasta traditie, e una cat se poate de simpla … adica, tot ce aveai de facut era, sa iti cumperi haine noi … dar trebuiau ca doar in Duminica de Paste sa fie purtate … adica, in prima zi de Paste sa fie inaugurate … nu era obligatoriu sa fie cumparate in saptamana Patimilor … dar era obligatoriu, precum bataiile inimii, sa nu ii fie rupta eticheta pana in ziua de Paste … chiar inainte de a iesii pe strazi, cu un ou in buzunar, mergand in centru, pentru a’ti intalnii consatenii .. si ei, pusi la patru ace … sau ma rog, avand eticheta proaspat rupta!
citește mai mult

City break–Targu Mures

Weekendu’ trecut, am dat curs invitatiei lansate de triou’ fantastic de pe malu’ Muresului, in persoanele Bogdan Anghelina, Mihai Negrea si Albu Ionel si am urcat impreuna cu buburuza, Cristian Gog si Adriana (sotia lui) in ciuleamobil, si nu ne’am oprit pana in Targu Mures.
citește mai mult