fbpx

La pescuit

Weekendu’ ce tocmai s’o inchieat, am avut trairea de spirit sa merg … la pescuit. Ma, nu sunt eu un mare pescar … in fapt, daca zici ca sunt orice, doar pescar NU, esti pe drumu’ cel bun … adica, nu pot sa te contrazic, nici eu, nici cunoscutii mei.

Cu toate acestea, sunt mandru’ posesor a unei undite cu mulineta … firu’, acu’, plumbu’ si pluta fiind imprumutate, de la mai exeperimentatu’ in domeniu mentalismului, stimabilu’ Cristian Gog

Bun, si cu undita’n spate … m’am pornit la pescuit … Nu e prima data cand pescuiesc … nu vreau sa fiu inteles gresit, doar ca e prima data cand eu si Gog, am decis, ca fiecare manca ce prinde!

Adica … vorba lu’ Jiji: ma intelegi? Scurt pe doi, nu se mai poate asa, ridicam putin stafeta … oricine poate merge la pescuit si sa vina acasa cu peste din Metro … dar, cand esti in mijlocu’ naturii, cu cel mai apropiat ABC la juma’ de ora de mers cu masina, si ABC’ul e deschis doar pana la ora 20 … eu zic, ca e o provocare …

Zis, si facut … ne punem pe pescuit … dupa 6 ore de stat in soare, eram rosu’ de nervi … reusisem sa prind doar 3 carasei … mai micuti decat palma unui copil de 7 ani … evident ca nu i’am pupat, dar de dat drumu’ am fost nevoit sa le dau drumu’.

lac pescuit

Ma, la ora 21 eram extrem de fericit … m’am dus sa pregatesc focu’ … la ora 22, il sunam pe Gog sa il intreb cum sta … daca o prins ceva …. la ora 23, Gog, urca amarat la cabana … era prima provocare in domeniu’ pescuitului pe care mi’o aruncat’o … si culmea, era nevoit sa manance de la mine … grataru’ era incins, un miros immmbietor se simtea, lumina si cainii ii calauzeau pasii … un lucru’ e clar, sunt singuru’ care o reusit sa prinda porc la o partida de pescuit!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

10 Responses

 1. Robintel says:

  Chiar mă uitam să văd ce păstrăv balenă sau ce caras hipopotam ai prins. =)) Oricum, ai prins mai mult decât aș fi prins eu.

 2. io says:

  o venit pana la urma. la miezu’ noptii. 3kile700.

 3. injineru' says:

  =)) se putea altfel?:))) să vă fie de bine mă, cred că Gog o făcut o magie mişto de a apărut mâncarea:)

 4. Miruna says:

  domnu’ punctro, magician intr-ale pescuitului, data viitoare te rog sa prinzi niste somon sa-mi fac niste sushi 😀
  cu multumiri, lacafea

 5. roscabgdn says:

  si, povesti pescaresti, nimic ? Ceva peste pe care l-ai scapat si d-astea

 6. Daniela says:

  Lasa ca este bine cand prinzi porc in balta… Cam cate kg avea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.