fbpx

Boicot

Vreau sa lamurim ceva din capu’ locului: nu sunt coptilu’ lu’ Dinu Patriciu, DAR sunt mostenitoru’ in drept a lui, detin cel putin septe rafinarii prin lumea asta, si cel putin sase din taxele de impozitare a combustibilului intra in visteria mea … no bun, acum ca am lamurit ca sunt plin de bani, faptu’ ca lucru’ ca un cal de dimineata pana’seara, ii din cauza ca imi face placere sa ajung acasa rupt de oboseala, si nici decum ca am de platit … ca sa ma tin in Cluj.

pompa benzina

No, bun, amu’ ca am lamurit lucrurile astea, am si io o nelamurire:

De ce campaniile astea de boicot a benzinarilor, sunt indreptate impotriva bietului casier / casierita si sau impotriva mea … a cumparatorului?

Voi aveti idee de ce se intampla asta … adica, sa mor .. nu zic, poate sunt eu subiectiv (datorita celor expuse mai sus) si nu vad ca de fapt sunt afectate companiile … da’ pana amu’, in cel mai bun caz, nu a fost afectat, decat ca studentu’ … adica angajatii benzinariei is testati la maxim .. testati in ceea ce priveste rabdarea de a intereactionea cu tati desteptii … posesori de bentley, da fara bani sa se cace in centru orasului.

Io numa’ zic … cu ce draq o gresit firma x, sau y (stiti ca in Cluj, extrem de multe benzinarii sunt francize), de traba sa se pricpseasca cu 30 de coje de masini, care ii stau’n pompa, sa se alimenteze … cu 0,3 L? … Efectiv ma depasesc boicoturile astea.

Si ironia soartei, inainte de boicot, aceiasi posesori de sus-amintitele masini, isi fac plinu’ … cu bani imprumutati … ca sa poata sa nu isi bage combustibil in timpu’ boicotului …. JIZAS!!!

Am o propunere de boicot:

Nu mai circulati cu autoturismul proprietate personala … o luna!

Asa ca si test … sa vedeti, se simte ceva in bugetu’ benzinarilor …


5 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Inchidem!

Next Post

Jermanica si mancarea

Related Posts

Ursul, in regia lui Dan Chişu

Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul comedia anului 2011 în România.
citește mai mult

Comedy Cluj – va recomand filme

Dupa cum bine stiti, sunt blogger oficial la festivalul Comedy Cluj. Asa ca, pe perioada festivalului, mi’am propus sa va recomand filme pe care sa le vedeti. In fiecare zi, am sa va fac o recomandare, pentru ziua urmatoare …
citește mai mult