fbpx

Boicot

Vreau sa lamurim ceva din capu’ locului: nu sunt coptilu’ lu’ Dinu Patriciu, DAR sunt mostenitoru’ in drept a lui, detin cel putin septe rafinarii prin lumea asta, si cel putin sase din taxele de impozitare a combustibilului intra in visteria mea … no bun, acum ca am lamurit ca sunt plin de bani, faptu’ ca lucru’ ca un cal de dimineata pana’seara, ii din cauza ca imi face placere sa ajung acasa rupt de oboseala, si nici decum ca am de platit … ca sa ma tin in Cluj.

pompa benzina

No, bun, amu’ ca am lamurit lucrurile astea, am si io o nelamurire:

De ce campaniile astea de boicot a benzinarilor, sunt indreptate impotriva bietului casier / casierita si sau impotriva mea … a cumparatorului?

Voi aveti idee de ce se intampla asta … adica, sa mor .. nu zic, poate sunt eu subiectiv (datorita celor expuse mai sus) si nu vad ca de fapt sunt afectate companiile … da’ pana amu’, in cel mai bun caz, nu a fost afectat, decat ca studentu’ … adica angajatii benzinariei is testati la maxim .. testati in ceea ce priveste rabdarea de a intereactionea cu tati desteptii … posesori de bentley, da fara bani sa se cace in centru orasului.

Io numa’ zic … cu ce draq o gresit firma x, sau y (stiti ca in Cluj, extrem de multe benzinarii sunt francize), de traba sa se pricpseasca cu 30 de coje de masini, care ii stau’n pompa, sa se alimenteze … cu 0,3 L? … Efectiv ma depasesc boicoturile astea.

Si ironia soartei, inainte de boicot, aceiasi posesori de sus-amintitele masini, isi fac plinu’ … cu bani imprumutati … ca sa poata sa nu isi bage combustibil in timpu’ boicotului …. JIZAS!!!

Am o propunere de boicot:

Nu mai circulati cu autoturismul proprietate personala … o luna!

Asa ca si test … sa vedeti, se simte ceva in bugetu’ benzinarilor …


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

5 Responses

 1. Andrea says:

  Vine primavara si ne cumparam toti biciclete…si scapam si de poluare.:)

 2. tya says:

  Eu am facut-o in decembrie. Cura de umilinta. Se pune?;))
  Merci pentru aseara, Dan!:)))

 3. Daca pe primii i-a dat la TV? Ce sa mai faci acum? Toti vor sa devina vedete, spera sa apara un reporter cu o camera si de aia platesc cu maruntis sa stea mai mult ;).

 4. Ela says:

  Asta da boicot. Și ar funcționa de minune. Dar cum convingi tu leneșii de români să circule fără mașină?

 1. January 20, 2011

  […] This post was mentioned on Twitter by Dan Ciulea, Dan Ciulea. Dan Ciulea said: Boicot http://goo.gl/fb/yDykN […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.