fbpx
Instagram link stiker

Instagram’s link stickers

Adam Mosseri a anunțat miercuri, 27 octombrie 2021, că Instagram a renunțat la regula conform căreia doar utilizatorii care au peste 10.000 de urmăritori pot să adauge linkuri prin swipe up în Story-urile de la Instagram.

În iunie 2021, Instagram a început să testeze noua facilitate link sticker… dar până ieri aceasta a fost disponibilă doar conturilor verificate sau celor cu un număr mare de urmăritori.

Potrivit rețelei de socializare, stickerele de tip link sunt utile pentru toată lumea.

Atenție: conturile care partajează în mod repetat fake news sau discursuri instigatoare la ură vor pierde accesul la această funcție.

Pentru a adăuga un sticker de tip link într-un Story de Instagram, pur și simplu selectează instrumentul sticker din bara de navigare de sus și alege autocolantul de link. În acest moment se va deschide o căsuță unde trebuie să adaugi linkul pe care vrei să îl acceseze urmăritorii tăi când îl ating (poți să-l tastezi sau poți să folosești funcția copy-paste).

Funcția sticker de tip link a înlocuit acum în întregime funcția swipe up, care era modul în care utilizatorii Instagram puteau anterior să se conecteze la pagini web externe din Story și pe care platforma a întrerupt-o în august 2021.

Dar, odată cu știrile de astăzi, autocolantele de link sunt acum mai disponibile decât a fost vreodată swipe up, deoarece vechea funcție era disponibilă numai pentru conturile verificate sau pentru conturile cu peste 10.000 de urmăritori.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Certificatul verde

Certificat verde

Next Post
EduHack 2021

EduHack2021

Related Posts