Instagram link stiker
Home » Instagram’s link stickers

Instagram’s link stickers

Adam Mosseri a anunțat miercuri, 27 octombrie 2021, că Instagram a renunțat la regula conform căreia doar utilizatorii care au peste 10.000 de urmăritori pot să adauge linkuri prin swipe up în Story-urile de la Instagram.

În iunie 2021, Instagram a început să testeze noua facilitate link sticker… dar până ieri aceasta a fost disponibilă doar conturilor verificate sau celor cu un număr mare de urmăritori.

Instagram’s link stickers disponibile pentru toți utilizatorii

Potrivit rețelei de socializare, stickerele de tip link sunt utile pentru toată lumea.

Atenție: conturile care partajează în mod repetat fake news sau discursuri instigatoare la ură vor pierde accesul la această funcție.

Pentru a adăuga un sticker de tip link într-un Story de Instagram, pur și simplu selectează instrumentul sticker din bara de navigare de sus și alege autocolantul de link. În acest moment se va deschide o căsuță unde trebuie să adaugi linkul pe care vrei să îl acceseze urmăritorii tăi când îl ating (poți să-l tastezi sau poți să folosești funcția copy-paste).

Funcția sticker de tip link a înlocuit acum în întregime funcția swipe up, care era modul în care utilizatorii Instagram puteau anterior să se conecteze la pagini web externe din Story și pe care platforma a întrerupt-o în august 2021.

Dar, odată cu știrile de astăzi, autocolantele de link sunt acum mai disponibile decât a fost vreodată swipe up, deoarece vechea funcție era disponibilă numai pentru conturile verificate sau pentru conturile cu peste 10.000 de urmăritori.


comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.