fbpx

InkChef Academy by Paul Siserman – prima platformă culinară integrată din România.

Îmi place la nebunie mâncarea, trăiesc ca să mănânc, vacanțele și escapadele mi le programez astfel încât să trăiesc o nouă experiență culinară. Motiv pentru care m-am bucurat când am auzit că s-a inaugurat InkChef Academy by Paul Siserman, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor abuzați care au avut experiențe traumatizante.

Spațiul situat în Cluj este destinat activităților din domeniul gastronomic și dedicat tuturor celor pasionați de gătit.

inkchef-academy-by-paul-siserman003

Specializare, învățare și relaxare

InkChef Academy by Paul Siserman (o găsiți pe Strada Plopilor, la nr. 54, cum veniți dinspre Mănăștur spre centru e pe partea dreaptă, imediat după benzinărie, înainte de blocuri) oferă seminarii culinare bucătarilor care doresc specializarea și dezvoltarea abilităților cu ajutorul cărora vor putea performa și mai bine în activitatea lor. Cursurile sunt susținute de Chef Siserman și de alți Chefi renumiți atât din România, cât și din străinătate. La inaugurare m-am întâlnit cu chefii Adi Pop, Horia Șimon, Florin Trișcă, Dorel Sipos, din păcate Chef Jossie Elbaz (Vice President & Project leader Israel Master Chef Academy) a lipsit, pentru că, da, se întâmplă, a pierdut avionul.

Tot aici vor avealoc seminarii în cadrul cărora gătitul devine o metodă de relaxare, de învățare și de socializare. Astfel, cei pasionați de arta culinară, dar și aceia care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod inedit vor descoperi gătitul sub formă de terapie antistres.

Videoblog

inkchef-academy-by-paul-siserman006

Pentru cei care din diverse motive nu pot fi prezenți în Cluj, Academia are și un VLOG. Acesta va conține filmări cu chefii invitați, idei de rețete și exemplificări, video cu seminariile.

Terapie pentru copii

Vă jur că până să merg la inaugurare nu știam de așa ceva, cu toate că acum, după ce am auzit, mi se pare logică această abordare. Chef Paul Siserman este certificat și ca profesor în arta culinară, prin urmare s-a decis să aloce spațiu și timp copiilor care au suferit experiențe traumatizante. Prin aceste seminarii speciale, conceptul de preparare a mâncării este, de fapt, o terapie. Paul Siserman face echipă cu psihologi și medici, astfel încât terapia să aibă rezultatele scontate. Această metodă terapeutică are rezultate de excepție în străinătate, fiind deja asimilată în serviciile medicale ale multor spitale și clinici din Occident.

Experiențe culinare și tehnologie de top

Toți cei care vor interacționa fizic sau virtual cu arta culinară în spațiul deschis de Chef Siserman vor descoperi și universul electrocasnicelor ideale atât în bucătăria profesioniștilor din domeniu, dar mai ales în cea de acasă. Școala de cooking este dotată cu echipamente Electrolux performate, menite să transforme cursurile de gătit în experiențe cu adevărat memorabile. Electrolux este unul dintre liderii globali pe piața electrocasnicelor, dezvoltând soluții inovatoare, concepute cu grijă și bazate pe cercetarea aprofundată a consumului, care îndeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici și profesioniști.

inkchef-academy-by-paul-siserman013


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ghid juridic și fiscal pentru bloggeri

Next Post

Hai cu mine la Disney – Magical Music from the Movies

Related Posts