fbpx

Gândurile unui magician la (după) amicalul România – Spania

E ora marelui meci amical al naționalei noaste cu campioana Europei, Spania. Sunt prezent pe cel de al doilea stadion al țării ca importantă și dimensiuni, Cluj Arena, cu prietenul și colegul meu de breaslă Cristian Gog.

Peste 30.000 de suflete cântă și creează o atmosferă magică de-a dreptul. N-am mai văzut atâta lume de la ultimul meu spectacol. Meciul este destul de echilibrat, ai noștri ținându-le piept campionilor europei, probabil datorită faptului că spaniolii nu au făcut deplasarea cu toți “magicienii” din lotul lor.

Vorbeam cu Gog și inițial am pus la cale un număr de magie în care ai noștri să îi surclaseze pe spanioli cu un necruțător 5-0. Apoi am stat, am analizat un pic și am ajuns la concluzia că mai bine lăsăm meciul să decurgă de la sine, pentru că altfel ibericii ar fi plecat foarte supărați și cu siguranță nu ar mai fi venit în România de frică, evident, iar noi ne dorim să îi mai vedem și cu altă ocazie. Exceptând acest aspect, ne-am gândit că oricum acest meci era unul amical așa că am decis să nu irosim magia pe un meci fără miză, așa că păstrăm numărul de magie pentru campionatul european din Franța unde ai noștri vor fi prezenți.

Partida s-a terminat 0 la 0 și prin forțele proprii ai noștri nu au reușit să îi învingă pe regii europei, dar totuși au făcut un meci bun.

RO_ES

Articol scris de magicianul Cristian Gună. Mulțumesc Bancpost pentru oportunitate!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Federatia Romana de Fotbal sustine educatia

Next Post

Cluj | Record național: cel mai lung lanţ de susţinători la un maraton

Related Posts

Te’ai inscris la TEDx Cluj?

Ce faci in 20 Mai? … iti spun io … daca nu aplici repede aici .. indiferent ca esti sau nu din Cluj, nu o sa faci prea bine … adica … o sa pierzi sansa de a participa la un extraordinar eveniment … v-am mai spus io de TEDxCluj – Generating Change … si avand in vedere ca pretu’ ii unu mai mult decat accesibil … la doar 170 RON, ai parte de o locatie extraordinara: Muzeul de Arta / Banffy Palace, cu incepere, ma gandesc eu de la orele 9 dimineata (bem si noi o cafeluta inainte de a vedea speakerii eventului, cu o pauza de masa, plus inca cateva de tigara slash socializare …
citește mai mult