fbpx

Il Milanese, Floresti, Cluj

Situat pe strada Avram Iancu, nr 85 din Floresti, Cluj, restaurantul Il Milanese (restaurant cu specific italienesc) e unul din cele mai bune restaurante de acest tip.

Ori de cate ori am chef sa manac o lasagna, aici vin sa manac. Probabil e asa buna, ma rog toate pastele sunt bune, din cauza ca folie de la lasagna si de tagliatelle le fac ei… in “casa”.

Servirea e minunata. Sunt doua ospatarite: una mai barbatoasa, dar care se comporta ca un copil de 10 ani care vrea sa-ti faca pe plac, si una la a 2-a tinerete, blonduta care sa comporta precum matusa de la tara… ar face orice ca sa te simti bine.

Cele doua ospatarite iti fac ospatul festin!

Ca si preturi nu as putea sa zic ca e un restaurant ieftin… din contra e putin scumput. Saptamana trecuta am fost cu buburuza ne-am comandat:

  • cafea
  • limonada
  • o portie de bruschete
  • tagliatelle quattro formaggi
  • lasagna
  • desert

Iar la final, dupa ce am pus lasagna la pachet, impreuna cu desertu’ (pentru ca bruschetele si tagliatelle-le buburuzei au fost suficiente sa ne sature pe amandoi) am platit 100 de lei.

Oricum, ca si concluzie, daca vreti sa mancati o lasagna buna, va recomand sa incercati restaurantul Il Milanese din Floresti. Am inteles ca si pizza e senzationala, eu v-am spus, nu ma dau in vat dupa felu asta de mancare…


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Apocalipsa vine! Esti pregatit?

Next Post

Hai la Napoca Folk Festival!

Related Posts