fbpx

Ii stiti?

Ma scot din sarite. Efectiv ma scot din sarite!

Stiti politistii aia de cartier, sectorialii aia care nu fac altceva decat sa se plimbe cu masina, pe strazile mai obscure ale cartierului, cu o viteza de invidiat… de catre melc.

Ii stiti pe aia?

Pe aia ce merg cu 5km/h in locuri unde nu ii poti depasi si accelereaza pana la 20km/h in locurile cu doua benzi, tinand o mana pe volan, cealata pe schimbatorul de viteza, chipiu’ lasat pe ochii si capul intotdeauna, da intotdeauna intors inspre geam, de zici ca ii e rupt gatul… cu umarul drept mai ridicat.

Ii stiti?

Pe aia ce parcheaza total aiurea, pe unde apuca, si incurca toata circulatia. Indiferent ca vorbim de soferi, biciclisti sau pietoni.

Ii stiti?

No, pe mine ma scot din sarite, soferii care fac coada in spatele lor… aia ce nu-i depasesc nici in ruptul capului!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sarmale-n dovleac

Next Post

iPhone 5 se lanseaza la Cluj

Related Posts

Ce ne facem cu ei?

Dupa cum bine stiti, avem tat felu’ de campanii anti-drog … tati is pentru, tati sustin ideea, tati sustin proiectu’ … institutiile statului finantiaza astfel de proiecte, SRL’urile fac tat felu’ de donatii pentru astfel de prioecte, plozii isi dau mass’uri pe mess, LIKE’uri pe facebook, tuituri (evident) pe twitter … aia mai rebeli, fac graffiti pe pereti, zgarie cu cheia portiera de la masina cu measje anti-drog … da, suntem cu totii de acceiasi parere: nu e bine sa bagi in tine orice cacat … indiferent cum il bagi! Acum, avand in vedere cele expuse mai sus, prin gandirea logica, detectiveasca de care am dat parte in cei cativa ani petrecuti pe aceste meleaguri pamantesti, zic eu, ca nu e gresit, cand afirm, ca avem cativa concetateni, care, nu au luat in considerare eforturile noastre, si prin urmare, din cauza ca nu s’au informat, acum, socant pentru unele agentii guvernamentale, au ajuns dependenti! … nu cred ca gresec cand fac o astfel de afirmatie!
citește mai mult