fbpx

Hai cu mine la TEDxCluj – Connecting the Dots

UPDATE, câștigătorul este

Citiți, citiți, citiți… cred că de fapt se referă la: expuneți-vă la cât mai multe experiențe și acceptați-le așa cum sunt, îmbrățișați-le și bucurați-vă de înțelepciunea lor.

Nu am să mă mai repet, daaar, după cum bine știți, sunt mai mult decât încântat să iau parte la experiențe. Pentru că experiențele îmi îmbogățesc bagajul cultural… singura bogăție care contează cu adevărat.

TEDxCluj reprezintă pentru mine promotorul acestui bagaj, a fost prima experiență cu un impact major asupra mea, la care am participat. Și de atunci, de la prima ediție TEDxCluj, particip cu entuziasm în fiecare an.

Câștigă o invitație

Anul acesta te invit alături de mine. Te invit să iei parte la TEDxCluj – Connecting the Dots, să te expui și tu la experiențe, să-ți îmbogățești și tu bagajul cultural alături de mine și restul participanților.

E simplu. Tot ce ai de făcut este să-mi lași un comentariu, până în data de 19 februarie 2018, la acest articol prin care să-mi zici dacă ai mai participat la vreo conferință TED și care este motivul pentru care vrei să participi la ediția TEDxCluj 2018, Connecting the Dots. Câștigătorul îl voi anunța în data de 20 februarie 2018.

În cadrul conferinței de anul trecut, TEDxCluj – Going Beyond, am fost extrem de impresionat de Paul Bourne, Veronica Soare și Melania Medeleanu. Anul acesta Paul este host, Veronica co-host, iar Melania este ”antrenorul” speaker-ilor. Sunt extrem de încântat să-i reîntâlnesc, mai ales că pe parcursul anului trecut am avut ocazia să mai interacționez cu Paul și Veronica. Sper ca anul acesta voi avea ocazia să interacționez și cu Melania Medeleanu deoarece sunt convins că am foarte multe de învățat de la ea.

Bilete – sold out (update 14.02.2018)

Dacă vrei să nu ai niciun dubiu că o să participi la eveniment, cel mai bine este să-ți achiziționezi un bilet. Nu e chiar ieftin și nu prea mai ai multe opțiuni de unde să alegi (inițial au existat și bilete la 30 EURO), deoarece aproape s-au epuizat locurile. Singura variantă este cea de 150 EURO și se poate achiziționa online.

TEDxCluj 2018, Connecting the Dots
🗓 24 februarie 2018
🏛 Opera Maghiară


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
UNTOLD 2018

Primii artiști care urcă pe scena UNTOLD 2018

Next Post

Antreprenorul – bocul de tăiat lemne al guvernării

Related Posts

Daca e Joi, e cinemateca … TIFF!

Dragi clujeni, si vizitatori ai Clujului, fiind obisnuiti cu tot felu’ de festivale de film … unele mai internationale ca altele … era destul de nasoala acesta perioada … asa ca, minunatii de la TIFF, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc(APFR), organizeaza in perioada 27 octombrie – 22 decembrie, editia cu numaru’ doi a Cinematecii TIFF.
citește mai mult