fbpx

TEDxCluj 2018 – Connecting the Dots

Nu e prima dată când spun că încerc să mă expun la cât mai multe experiențe, să cunosc cât mai multă lume, să asimilez cât mai mult de la oamenii care au trăit și experimentat în diverse domenii. Și nu e prima dată când vă sfătuiesc și pe voi să faceți același lucru. Indiferent că vorbim de o excursie sau de o conferință.

Conferințele TEDx sunt singurele evenimente la care aș participa, indiferent dacă am auzit sau nu de oamenii care se vor urca pe scenă, poate din cauză că datorită faptului că am participat la destul de multe TED-uri și am realizat că în urma lor nu am rămas cu un gust amar… din contră! TEDxCluj are un loc aparte în inima mea, poate din cauză că primul meu contact cu o conferință TED a fost chiar cu ei. Poate.

În cadrul conferinței de anul trecut, TEDxCluj – Going Beyond, am fost extrem de impresionat de Paul Bourne, Veronica Soare și Melania Medeleanu. Anul acesta Paul este host, Veronica co-host, iar Melania este ”antrenorul” speaker-ilor. Sunt extrem de încântat să-i reîntâlnesc, mai ales că pe parcursul anului am avut ocazia să mai interacționez cu Paul și Veronica. Cine știe, poate anul acesta voi avea oczaia să interacționez și cu Melania Medeleanu, sunt convins că am foarte multe de învățat de la ea.

Bilete

Au mai multe opțiuni, sau mai bine zis au avut mai multe opțiuni, din păcate (mă rog, cumva era de așteptat) nu prea mai sunt locuri, deci ați face bine să nu mai amânați momentul de achiziție… asta dacă vă doriți să mai participați l

Prețul biletelor variază între 39 și 99 de EURO, acestea se pot achiziționa online.

Speakeri

Ne vedem la TEDxCluj!

? 24 februarie 2018
? Opera Maghiară


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

LollyBoom – Cel mai apreciat festival cultural-social-artistic

Next Post
ClujLife Community Conference – a 4-a ediție

ClujLife Community Conference #4

Related Posts