fbpx

Cand online’ul intra in offline!

Fara nici o tenta sexuala, pur si implu e un titlu’ de can’can, ce te duc cu gandu’ la tat felu’ de “pufosenii”, dar care nu are nici cea mai mica legatura cu ceea ce nimeni nu s’ar fiigandit, daca eu nu as fi aduc in discutie … deci despre ce discutam? .. momentan despre nimic, dar reiau. Pana una alta, pot sa va spun ca am avut un sfarsit de saptamana plin … am dormit maxim 8 ore adunat … dar, va spun din straFUNDU inimii mele: Ce drac cautati pe bloguri? Iesiti in offline si traiti-va viata!

Fara nici o tenta sexuala, pur si implu e un titlu’ de can’can, ce te duc cu gandu’ la tat felu’ de “pufosenii”, dar care nu are nici cea mai mica legatura cu ceea ce nimeni nu s’ar fii gandit, daca eu nu as fi aduc in discutie … deci despre ce discutam? .. momentan despre nimic, dar reiau.

La Brasov, pe langa succesul (sau succesuri?) in materie sportiva, am demonstrat (da ma, e un cuvant la moda … numa’ fotbalistii il folosesc) si in materie de … aaa … socializare in afara orelor de program, cu tat felu’ de ciudati, prin localuri servitoare de alcooale … adica, mai pe scurt, datorita prestatiei mele de dupa meci, am fost inclus in cel mai exclusivist grup din tara asta, si anume drinkteam

No, si pentru ca tat vorbeam de titlu’ … cum cand? in titlu! (da stiu, am dat un raspuns la intrebarea unde…) ce vroiam io sa va spun, este anume faptu’, ca sus numitu’ grup, o venit cu ocazia sfarsitului de saptamana trecut in Cluj, ca sa faca cunostiinta si cu hailalti online’ri din Cluj (aia care or vrut sa vina) … si ne’am intalnit … nu odata … nu de doua ori …nu are sens, nu o sa ma laud cu ce si cum, nu o sa ma laud cu ce si cat … ca nu ii frumos, am sa va spun doar ca am intalnit niste oameni faini.

Una peste alta, vreua sa va spun ca nu toti (a se citii blodu’ si italicu din nu toti) astia din online sunt geek, si ca mai egzista unii (da stiu ii greu de crezut), care stiu (sau stie?) sa demonstreze in offline (doamne ce imi place cuvantu’ asta) …daca te intrebi ce vreau sa spun prin acest articol, te intrebi bine, si iti reduc cautarile raspunsului, la un mare adevar, si anume:

Cand online’u se coboara in offline, ii vai de mama lor … a celor care nu stiu ce inseamna offline

(ca tat o intrebat chinezu care’i cel mai fain lucru care se intampla in online)… totodata am sa va rog sa faceti cunostiinta cu protagonistii acestui articol: injineru, Roxana, Glavia Furgiu, Bogdan, Iov (fost Ivo), Adrian Holerga, yoncy (sa imi fie cu iertare ca nu am taguit decat pe cei de peste granitele Clujului) … In aceiasi ordine de idei (care?), trebuie sa va aducem la cunostiinta faptu’ ca trezirea de dimineata a fost asigurata de catre Nescafe, si maggi ne-a oferit cateva bunatati.

Pana una alta, pot sa va spun ca am avut un sfarsit de saptamana plin … am dormit maxim 8 ore adunat … dar, va spun din straFUNDU inimii mele:

Ce drac cautati pe bloguri? Iesiti in offline si traiti-va viata!

Da nu inainte de a ma citi pe mine … zilnic! 😀 … aaaa si niste poze gasiti aci


6 comments
  1. Sunt multi care desi par disperati dupa viata asta online stiu sa se distreze si in viata de zi cu zi.

    Mi-e mila de aia ce inebunesc daca raman fara net si nu stiu cu ce sa isi omoare timpul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

TEDxCluj – Generating Change

Next Post

Vorba multa …

Related Posts