Home » Prima zi la Peninsula Felsziget

Prima zi la Peninsula Felsziget

Guest post, de Marius Perijoc

Caldura mare mon’cher, caldura mare! Am ajuns in minunatul Targu Mures,  ne-am chinuit un pic sa gasim Complexul Weekend, dar dupa ce am ajuns, cerul s-a luminat, am fost preluati de @pandutzu, au urmat bratarile, acreditarile si cautat un loc in camping. Transpirati si incalziti dupa ce am montat cortul, am navalit spre dozatoarele de bere. Foarte  atent pozitionate in asa fel incat sa nu fii niciodata mai departe de 100m de unul. O mica bucurie pentru oameni insetati!

Dupa racoreala/hidratarea de rigoare, au inceput concertele. Noi am ales Zdob si Zdub care au spart gheata, si ne-au introdus in atmosfera de festival cu dreptul! Au facut atmosfera, au intretinut publicul cu un minunat stil, hardcore moldovenesc evident, si pe final toata lumea sarea in tandem. Am continuat cu K’s choice, o trupa careia spre rusinea mea nu i-am acordat destula atentie pana acum. Au facut un spectacol de prima clasa, pe final au cantat 3 bisuri spre deliciul fanilor, dar nu inainte sa ne spuna ca au condus 8 ore intr-un minivan ca sa ajunga la festival si nu au de gand sa plece asa cu una cu doua de pe scena. Dupa concert au coborat la semnat autografe. Niste oameni tare faini, cu mult bun simt si fara aere de vedete.
Pe finalul serii, am fost cam dezamagit de cei de la Guano Apes, carora le-a lipsit conexiunea cu publicul, sonorizarea nu mi s-a parut stralucita, iar ei erau cam plictisiti asa, #numazic… Evident in timpul concertului lor a fost si o sesiune de pogo, ca doar baga rockereala, sesiune de mare angajament as spune, care s-a lasat cu multe vanatai, si un gagiu care striga undeva in stanga: “My tooth is moving!”  si incerca sa isi dea seama cine l-a lovit, dar fara prea mare succes, evident.

Per total, a fost o zi plina, organizatoric vorbind, se putea un pic mai bine, dar au fost niste lipsuri infime, care nu prea merita mentionate.

In direct pentru ciulea.ro, v-a relatat, fara diacritice, Marius Perijoc 😉 (Ca nu se poate sa scriu aici si sa nu imi fac un pic de SEO, nu?! )


comments

5 comentarii la „Prima zi la Peninsula Felsziget”

  1. Pingback: Prima zi la Peninsula Felsziget | .marius rANTing away

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.