fbpx

Am fost acolo

Inainte de a merge undeva, io unu m-am obisnuit sa verific pe net locatia. Ce locuri sunt de vizitat, unde e pont si unde nu e pont sa mananci, ce drum sa aleg pana la destinatie, poate gasesc chestii stiute doar de localnici, istoria localitatii si de ce nu legendele care circula… daca circula.

Evident, ca in primul si-n primul rand ma interesez de locul unde ma cazez. De pensiune, hotel, apartament, casuta, cort sau mai stiu eu unde dorm. Asta e primul lucru’ pe care il verific pe net.

Cred ca in 90% din cazuri, in momentul in care citesc impresii pe site-uri romanesti, dau numa de frustrati. Numa camere nasoale, servicii de cacat, mancare putina si scumpa, patron care se comporta aiurea, mizerie in camere, baie mica, piscina cu apa rece, cafeaua nu a fost buna, intampinarea oaspetilor lasa de dorit… cate si mai cate!

Io am impresia ca la noi nu scriu, decat cei care au fost nemultumiti, impresii despre o localitate, un hotel, un obiectiv mai mult sau mai putin turistic.


14 comments
    1. Hmmm, de unde intelegi tu ca ma duc in strainatate? (Nu contest, doar ca sunt bulversat… de unde ti-ai dat seama din articolu’ asta ca io ma duc in strainatate… Esti un pui de Gog?)

          1. 1. Eu ma refeream la mersul in strainatate, nu in acelasi loc 😉
            PS efectul orelor pierdute la TV la filmele cu Sherlock Holmes, Hercule Poirot, CSI etc :)) Mi-a folosit la ceva, totusi

  1. lasa, sa scrie frustratii. Ca printre frustrarile lor, pot sa citesc ce imi convine. Daca spun ca era cafeaua nu Amaroy, ci Jacobs, si ca nu mai calca pe acolo,atunci e de bine:)

  2. Sunt bune opiniile, de ce le numesti frustrari? Ia pune mana pe dex sau pe altceva ca ma superi. Exista o latura buna a comentariilor exemplu: “a fost cam frig in camera”, imi aduc un radiator, halatele erau rupte, imi aduc halat, prosoape , imi aduc prosoape, perne imi aduc in puii nostrii perna, da sa stiu. Pe tine de ce te deranjeaza frustratule? A, iti place? Mai vrei?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gena castigatoare a omenirii…

Next Post

Inchis pentru concediu!

Related Posts

Iubiforti

12 gogosari rosu mari 12 ardei mari 2 buc hrean 2 buc telina mare 6 ardei iuti 1litru suc de rosii gros. Toate se dau prin masina tocat carne. Se adauga 100g zahar si 100g otet se fierbe jumate ora ce ai dat prin masina carne dupa care se adauga otetu si zaharu si sare dupa gust. Se pune in borcane si se dustulesc 45min.
citește mai mult