fbpx

In spatele companiilor sunt oameni!

La mine problema e destul de simpla … cand merg la farmacie, in 99% din cazuri merg la farmacia de langa mine, in primu’ rand pentru ca m’am inprietenit cu Ioana … si stie cum sa se comporte, apoi din cauza ca are preturi extrem de bune (in comparatie cu alte farmacii) si nu in ultimu’ rand ca e chiar langa mine …

Pe acest principiu ma conduc, dinainte sa ma angajez!

La mine problema e destul de simpla … cand merg la farmacie, in 99% din cazuri merg la farmacia de langa mine, in primu’ rand pentru ca m’am inprietenit cu Ioana … si stie cum sa se comporte, apoi din cauza ca are preturi extrem de bune (in comparatie cu alte farmacii) si nu in ultimu’ rand ca e chiar langa mine … numa traversez drumu’.

Si, acest sablon se potriveste la orice serviciu il accesez … ca vorbim de la schimbat anvelope, pana la cositorit cazane de tuica … toate, dar ABSOLUT TOATE acestea au in spate … oameni!

Parerea mea, e ca daca patronii, managerii … cei interesati direct de profitu’ companiei, nu realizeaza acest lucru … vor avea de suferit.

Am ajuns la un nivel al competitiei, in care, zic eu, aici se va face diferenta … si daca nu pornesti din timp … sa iti faci un renume … nu o sa fie usor pe viitor.

Serios, asa de tare ma intereseaza pe mine, oamenii din spatele companiilor, incat merg pana la dracu’n prazinic sa’mi schimb cauciucurile … din simplu’ motiv ca la ei mi le’am schimbat prima data … si mi’or picat cu tronc!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Un iPhone 4S …

Next Post

Pentru ca iubesc Rosia Montana

Related Posts