fbpx

In spatele companiilor sunt oameni!

La mine problema e destul de simpla … cand merg la farmacie, in 99% din cazuri merg la farmacia de langa mine, in primu’ rand pentru ca m’am inprietenit cu Ioana … si stie cum sa se comporte, apoi din cauza ca are preturi extrem de bune (in comparatie cu alte farmacii) si nu in ultimu’ rand ca e chiar langa mine …

Pe acest principiu ma conduc, dinainte sa ma angajez!

La mine problema e destul de simpla … cand merg la farmacie, in 99% din cazuri merg la farmacia de langa mine, in primu’ rand pentru ca m’am inprietenit cu Ioana … si stie cum sa se comporte, apoi din cauza ca are preturi extrem de bune (in comparatie cu alte farmacii) si nu in ultimu’ rand ca e chiar langa mine … numa traversez drumu’.

Si, acest sablon se potriveste la orice serviciu il accesez … ca vorbim de la schimbat anvelope, pana la cositorit cazane de tuica … toate, dar ABSOLUT TOATE acestea au in spate … oameni!

Parerea mea, e ca daca patronii, managerii … cei interesati direct de profitu’ companiei, nu realizeaza acest lucru … vor avea de suferit.

Am ajuns la un nivel al competitiei, in care, zic eu, aici se va face diferenta … si daca nu pornesti din timp … sa iti faci un renume … nu o sa fie usor pe viitor.

Serios, asa de tare ma intereseaza pe mine, oamenii din spatele companiilor, incat merg pana la dracu’n prazinic sa’mi schimb cauciucurile … din simplu’ motiv ca la ei mi le’am schimbat prima data … si mi’or picat cu tronc!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Un iPhone 4S …

Next Post

Pentru ca iubesc Rosia Montana

Related Posts

Ce radio asculti?

Serios acum .. ce radio asculti … ma gandesc ca asculti radio … nu? Eu unu, sunt dependent de zornait, da cand ma trezesc, acum ca nu mai fumez, primu’ lucru’ pe care’l fac e sa pornesc radio, si apoi incep cu alte minuni … Ma, pana nu demult, eram inebunit dupa radio guerrilla, ma hilizeam ca prostu’, singur in masina, dimineata, in drum spre birou, cand ii auzema pe nebunii de Craioveanu si Dobro, vorbind peste rasu’ nebun a lu’ Ciuclaru … serios, eram dependent de emisiunea lor … si muzica ii buna. Doar ca, de ceva vreme, delta T, ca sa fiu mai exact, m’am plictisit … asa brusc, si inexplicabil, nu ii mai pot auzii pe susnumitii … efectiv m’am saturat.
citește mai mult