Home » Fotografia, arta si fotograful.

Fotografia, arta si fotograful.

UPDATE: Castigatorul a fost anuntat personal.

Subiectul este intotdeauna excelent, de cele mai multe ori fotograful nu stie sa surprinda subiectul, momentul… compozitia.

E o vorba: talentul nu se dobandeste, se mosteneste. Adevarata vorba, doar ca in aceeasi ordine de idei: un talent needucat e un talent pierdut.

De ceva vreme, dupa cum bine stiti, ma chinuie talentul si pe mine, in ceea ce priveste fotografia. Am mai citit una, alta pe net. Am mai exersat una, alta prin escapade. Unele poze mi-au iesit, multe cadre le-am pierdut… Pentru ca, vorba comentatorului, asa-i in fotbal!

De ceva vreme ma bate gandul sa merg la un workshop de fotografie. Altfel inveti cand ai un invatator. Altfel intelegi, cand iti este aratat. Altfel intelegi, cand iti este explicat.

In momentul in care am auzit ca in perioada 25-26 septembrie 2013 are loc in Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia, evenimentul fotografic al anului, Shooting Days, nu am putut decat sa ma bucur!

  • Photo Shooting Days este un eveniment bazat pe un curs de Artă Fotografică ce are ca scop atât iniţierea cât şi perfecţionarea celor care doresc să cunoască tainele acestui domeniu.
  • Workshop Foto – seminarii foto unde se exersează practic cunoştinţele dobândite în cadrul cursurilor de artă fotografică
  • Vernisaj Foto – expoziţie de fotografie ce pune în valoarea viziunea artistică
  • Fashion Show – eveniment cultural ce promovează valorile naţionale, regionale şi locale din domeniul designului vestimentar

Am de dat o invitatie!

Unui cititor al blogului pasionat de fotografie (indiferent ca e la inceput de drum sau nu)!

Tot ce ai de facut, pentru a intra in posesia ei, este sa-mi lasi un comentariu, prin care sa-mi spui ca vrei sa participi si tot odata sa lasi un link catre o poza facuta de tine.

Castigatorul il voi anunta luni, 23 septembrie.


comments

Etichete:

4 comentarii la „Fotografia, arta si fotograful.”

  1. Pingback: Shooting Days, cum a fost! | Ciulea's Blog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.