fbpx

Flori pentru florărese, ediția 2!

De 8 martie toate femeile primesc flori de la soț, iubit, prieten, coleg sau copil. Doamnele care lucreaza în florarii contribuie la bucuria altor femei, dar din păcate prea puțină lume (ca sa nu spun nimeni) se gândște să le faca și lor, florăreselor, (măcar) ziua de 8 martie mai frumoasă.

EUP_6278

Anul trecut, in 2015, când am inițiat această acțiune și am încercat să schimbăm acest obicei (oferind flori florareselor), mecanismul a fost: intrăm în florărie, cumpărăm floarea pe care mai apoi o dărui florăresei.

Anul acest am schimbat puțin mecanismul din mai multe motive, cel mai important fiind faptul că nu am vrut să pierdem elementul cheie și anume uimirea/surprinderea florăresei.

Astfel dis de dimineață am luat florile de la florăria mea de suflet, La Vie en Rose, am plecat la mașină, ne-am pregătit și am revenit în florărie împreună cu Cristian Gog și Cornel Hoza cu o floare și o felicitare pentru fiecare florăreasă. Reacția a fost demențială, fetele nu se așteptau, cu toate că sperau ca și în acest an să le trecem pragul cu o floare (spusele lor, aștept cu nerăbdare video-ul 😛 )

Și așa am continuat… până am trecut pragul a peste 50 de florării din Cluj-Napoca.

EUP_6470

#FloriPentruFlorărese, este o campanie demarată de Asociația Magic People, prin care dorim să atragem atenția asupra faptului că florăresele sunt cele care împart bucurie și zâmbete sub formă de flori, aranjamente florarle și buchete de flori… cu toate acestea, tot ele sunt cele mai neglijate. Am dori să schimbăm acest lucru, motiv pentru care am și inițiat campania #FloriPentruFlorărese.

Anul acesta ni s-a alăturat campaniei:

„La fel cum nimeni nu se gândește să cumpere flori florăreselor, tot așa nimeni nu se gândește să-și monitorizeze marca după ce o înregistrează. De foarte multe ori e simplu să găsești un nume pentru afacerea ta și să crezi că e al tău pe vecie, la fel cum ți se pare normală respingerea ideii de a le oferi un clasic buchet de 8 martie celor care sunt înconjurate de flori în fiecare zi. Dar nimic nu este atât de simplu pe cât pare! Știi că unele dintre aceste doamne și domnișoare nu au mai primit un buchet de flori, nici măcar de ziua lor, de ani de zile, deși se gândesc la un asemenea cadou de câte ori împachetează un buchet pentru altcineva? Știi ce se întâmplă dacă nu îți monitorizezi marca înregistrată? Te poți trezi că “vecinul” tău și-a făcut o afacere cu un nume aproape identic cu al tău, pentru că tu nu l-ai contestat!”, a explicat Adina Țimonea – avocat şi consililier în proprietate industrială, această colaborare inedită.

EUP_6388

Am decis să ne alăturăm și noi campaniei #FloriPentruFlorărese pentru că este genul de camapanie care se încadrează în crezul nostru, pentru că practic asta facem și noi la Fantasmagia: împărțim bucurie și culoare!

EUP_6291

Vreau să le mulțumesc totodată colegilor și nu în ultimul rând fraților și surorilor de la Beard Brothers și The Sisterhood.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Papa la Sanyi a deschis la #Cluj

Next Post

Imaginați-vă o viață fără U!

Related Posts