fbpx

Flori pentru florărese!

Ieri, 8 martie 2015, de Ziua Femeii am fost Magic People!

Florăresele sunt cele care, nu doar în luna martie, dar în special în această perioadă a anului, împart bucurie și zâmbete sub formă de flori, aranjamente florarle și buchete de flori.

Cu toate acestea, tot ele sunt cele mai neglijate în această perioadă, așa că, împreună cu Cristian Gog și Andreea Handrea am demarat campania #FloriPentruFlorarese, campanie prin care am dăruit flori florăreselor din Cluj-Napoca.

FloriPentruFlorarese2015_088

Mecanismul a fost simplu:

Am intrat în aproape toate florăriile din Cluj-Napoca, am cumpărat câte o floare pentru fiecare florăreasă prezentă în locație, ea nefiind conștinentă că de fapt pentru ea era floarea, am rugat-o să atașeze și o felicitare (pe care le-am tipărit noi inițial și am scris de mână un mesaj de La Mulți Ani) , am plătit-o, după care le-am oferit-o împreună cu o îmbrățișare si o urare.

Credeți-mă, reacțile doamnelor au fost mai mult decât emoționante. Niciuna nu se aștepta la acest gest și majoritatea ne-au spus că de când lucrează în această industrie nu au primit niciodată flori de 8 martie, cu atât mai mult nu au primit flori de la necunoscuți.

Asta înseamnă Magic People!

Poză preluată de aici


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. March 18, 2015

    […] #FloriPentruFlorarese […]

  2. March 8, 2016

    […] Anul trecut, in 2015, când am inițiat această acțiune și am încercat să schimbăm acest obicei (oferind flori florareselor), mecanismul a fost: intrăm în florărie, cumpărăm floarea pe care mai apoi o dărui florăresei. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.