fbpx

La drum cu cainii de salvare!

Pe crestemidei.ro Asociatia pentru Caini de Salvare Transilvania a depus un proiect pentru strangerea de fonduri necesare cumpararii unei remorci speciale de transport. O chestie absolut necesara in activitatea lor.

E cat se poate de simplu: daca cainii/voluntarii ajung odihniti la locul de cautare, ei vor fi mult mai productivi, sporind sansele ca persoana pierduta sa fie gasita in viata (nu cred ca are sens sa facem comparatia cu noi: daca calatorim in conditii precare cand ajungem la destinatie nu mai avem acelasi randament ca si cum am fi calatorit bine).

caini de salvare

 

In momentul de fata, cainii nostri calatoresc in portbagajul masinilor sau in custi de transport, inconjurati de bagaje. Ne dorim sa le oferim conditii cat mai bune si cat mai sigure de transport astfel incat, in momentul in care merg intr-o misiune sau intr-o tabara de pregatire, sa nu mai fie afectati de oboseala drumului. Remorcile de transport au amenajate spatii speciale, individuale, pentru fiecare caine, ventilate atat pe timpul transportului cat si in perioada de stationare, sunt dotate cu sisteme de inchidere sigure si sunt prevazute cu spatii speciale pentru accesoriile cainelui. O astfel de dotare este uzuala pentru orice echipa canina din lume si speram ca, in curand, CST-ul sa poata pleca la drum acordand, acestor caini speciali, respectul pe care il merita. Avand caini mai odihniti si cheltuieli de transport reduse, CST-ul ar fi mai rapid, mai eficient

Asadar,

Haideti sa-i ajutam sa ajunga acolo unde avem nevoie de ei!

Nu trebuie sa ne rupem de la gura, cat putem fiecare. Leu cu leu se face suta. Cu cat suntem mai multi, cu atat crestem sansele ca proiectul sa fie finantat. Apropo, acesta nu este un proiect care-i priveste doar pe cei din Transilvania… sunt convins ca avem turisti si din alte zone ale tarii care se pierd (ex: prin muntii Fagarasului).

Mai bine ii ajut eu pe ei, decat ei pe mine!

Adica: haideti sa donam si sa speram ca nu vor avea niciodata nevoie de aceasta remorca pentru a gasi pe cineva din familie sau din cercul nostru de prieteni… sa speram ca nu vor avea nevoie de aceasta remorca decat sa mearga la antrenamente si concursuri!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

#FaraPrejudecati

Next Post

Ce vraji am mai facut cu Magic People.

Related Posts