fbpx

Femeile s’au emancipat … gresit?

Ma, io clar, la recensamantu’ asta, am avut (inca am) o problema grava cu distinsu’ cap a familiei / gospodariei … fooooarte mare problema!

In primu’ rand, pentru ca nu imi dau seama, in secolu’ XXI, cum se stabileste … si fiindca because, am fost si eu recenzat … de o domnisoara (cred ca era domnisoara) de vreo’ 23-24 de ani … emancipata … care stia sa combine 2 haine pe ea … care stia sa lege 3 vorbe … daca nu ma insel era studenta / masteranda … si nu doar pe hartie … mi’am permis sa o intreb … acest detaliu!

vivien leigh, hattie mcdaniel

Cu toate ca eram in plin proces tehnologic de renovare a dormitorului … cu toate ca super tamplaru’ Robi, era la mine’n dormitor, nu m’am putut abtine, sa nu o intreb ce intelegea ea prin acest punct.

Si cum eu sunt insistent, si cum ea era draguta si dorea sa ajute, mi’a raspuns, fara sa stea pe ganduri:

– Pai la instructaj ni s’a spus ca cel care aduce banii’n casa … din experienta mea, va spun ca majoritatea celor recenzati au raspuns ca tatal fiind capul familiei / gospodariei!

Am ramas uimit … efectiv uimit … din pacate NU placut … adica, plm, femeile alea din anii ‘60-‘70 au dus lupta aia in van … serios, tind sa cred ca femeile din Romania s’au emancipat … gresit!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. dojo says:

    In acest moment EU aduc bani mai multi in casa. Si totusi, daca e vorba de ‘capul familiei’ l-as pune tot pe el. Ca e oricum cu mai multe graunte intre urechi decat mine. Si ca oricum nu alerg dupa ‘titluri’ 🙂

  2. Eu zic că în fiecare situaţie , se schimbă capul familiei!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.