fbpx

TEDxCLUJ 2016 – MYTHBUSTING

Despre conferințele Ted nu cred că are sens să vă mai povestesc, sunt arhicunoscute. Totodată nu cred că mai are sens să vă povestesc despre TEDxCluj… fix din același motiv.

Drept urmare vă spun doar că în data de 20 februarie 2016 are loc la Cinema Florin Piersic ce-a de-a 7-a ediție TEDxCluj, Mythbusting – lăsăm poveștile să doarmă, trezim adevărul.

„Credem că știința, în sensul cel mai larg, este felul în care ni se prezintă realitatea, felul în care înțelegem și acceptăm ceea ce ne înconjoară. Știința eliberează, deoarece în locul prejudecăților, al falselor adevăruri mari, pune mici adevăruri verificate. Propunem MYTHBUSTING deoarece cunoașterea științifică se îmbunătățește pe zi ce trece, cu fiecare probă la care este suspusă și pe care o depășește. Vom demonta mituri din două direcții: dinspre evoluția cunoașterii științifice, adică acele mituri care nu puteau fi distruse până mai ieri; în al doilea rând, vom porni pe urmele acelor intuiții care se simt și par să fie adevărate, dar care, atunci când sunt supuse unui test riguros, nu mai stau in picioare”, a declarat Cristian Dascălu, curatorul TEDxCluj.

TEDx-Cluj-inalt

Cei care nu v-ați cumpărat încă bilete, vă invit să o faceți pentru că știu din surse sigure că sunt mai puțin de 50 locuri libere.

O noutate, anul acesta organizatorii lansează TEDxCluj Awards:

TEDxCluj Award își propune să aducă împreună minți sclipitoare, idei originale, experiența partenerilor și dorința tuturor de a răspândi ideile bune. Căutăm inițiatori de proiecte care au idei de impact, dorința de a le vedea dezvoltate și hotărârea de a munci pentru acest lucru. Cu toții vom avea de învățat din această experiență, dar mai ales toți cei care vor participa”, a adăugat Cristian Dascălu.

Speakeri TEDxCluj 2016

Speakeri TEDxCluj 2016


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Behind the scenes – oamenii din spatele celor mai importante festivaluri din #Cluj

Next Post

Adaugă calendarul cu evenimentele de pe Facebook la care ai spus că mergi.

Related Posts