fbpx

Geamurile astea

Mai am inca o obsesie. Da numa’ la mine acasa!

E clar ca-i obsesie. Adica, nu am mai vazut pe nimeni sa se comporte asa. Ajung acasa si nu rezist, daca o vad trasa ma apuca damblaua. Daca e putin doar trasa, ma ia cu transpiratii.

Sincer, nu as putea sa zic de ce. Adica nu ma stiu pudic, nu ma stiu rusinos, nu ma stiu nici fricos (rau)… dar, cu toate astea nu suport sa vad perdeaua trasa.

Daca e aprins becu in camera, obligatoriu, da obligatoriu trebuie sa trag si draperia… nu conteaza daca e ziua-n amiaza mare. Nu conteaza! Trebuie sa fac asta.

Indiferent cine vine la noi in vizita, mama, tata, socrii, frati, surori, prieteni, vecini, dusmani, necunoscuti… daca, daca cumva le vine sa mearga pana la geam, si misca putin perdeaua, eu, precum un vultur plesuv in cautarea prazii, stau cu ochii pe ei (si pe perdea) asteptand cel mai mic gest de miscarea a antenumitei. Daca, sta mai mult de 3 secunde nearanjata la loc, e clar… cu mainile transpirande merg spre geam si remediez situatia… asta in cazul in care nu e cineva apropiat, la care sa-i spun: asa faci si la ma-ta acasa? Nu pui la loc, daca umbli cu ceva?

Sincer, imi dau seama din privirile lor… a tuturor, ca ceva nu e in regula. Ma rog, imi dau seama ca ei considera ca ceva nu e in regul a cu mine. Dar asta mi-s eu.

Ma intreb, oare ce as face daca as trai in (in Anglia parca era ceva sat, oras, regiune, unde casele sunt construite pe un singur nivel, au geamuri imense si nimic cu care sa le acopere. Nici o perdea macar, decum draperii sau jaluzele) satu ala?


10 comments
  1. Stai linistit ca si eu am obsesia asta cu trasul perdelei si a draperiei, indiferent daca e zi sau noapte. deci nu esti singur:p

  2. Ma regasesc. Cum mergea careva la geam si misca perdeaua, POC! eram pe intreruptor sa sting becul. La mine probabil se trage din cauza ca vis-a-vis era un bloc cu 8 etaje, in plus era o doamna care mereu statea in geam si urmarea tot tot …

  3. In Olanda peste tot (poate mai putin evident in Amsterdam) poti vedea ce fac oamenii in casa. Dormitorul e de obicei mai ferit. In sensul ca nu da la strada, nu neaparat ca are perdele 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

U Cluj vs FC Targu Mures

Next Post

Proaspat absolvent, ai grija ce-ti doresti

Related Posts

Cat esti de absorbit?

Dupa cum bine se poate observa, in fata mea se intampla ceva … nu stiu ce, e foarte probabil ca cineva sa fi facut exhibitionism, ideea e ca toti, dar absolut toti de la masa isi indreapta privirile catre …. mult probabila situatie in care barmanita isi schimba tricoul udat cu sampania varsata de catre cealalta ospatarita, din cauza bataii in ciocolata la care au luat parte … nu stiu, nu am fost pe faza … eu eram ocupat cu blidu’ meu de zama. Ca’cam atat de apropiat sunt eu cu mancarea mea, ca’cam atat de absorbit sunt eu cand vine vorba de mancare, ca’cam asa de atent sunt eu la restu’ evenimentelor
citește mai mult