ClujLife Community Conference
Home » De ce să participi și cum a fost la ClujLife Community Confence #4?

De ce să participi și cum a fost la ClujLife Community Confence #4?

,,Hai să mergem în 3 februarie la #CCC, cred că o fie interesant.” Acum Giuli nu mai crede doar, este convinsă.

Dacă nu ai participat la ClujLife Community Conference ediția cu numărul 4, shame on you. Faptul că n-am fost la edițiile anterioare shame on me.

Dacă te întrebi de ce? Cred că un răspuns pertinent ar fi să te reinventezi indiferent din ce domeniu faci parte.

Am mai participat la diverse conferințe, dar pe cuvânt că #CCC a fost prima la care nu m-am gândit să mă ridic, să plec că mi-a ajuns și nu doar datorită faptului că a fost Lunch Break & beer tasting by Klausen Burger, Coffee Break by Alikof și bineînțeles Wine tasting by ReWine.

ClujLife Community Conference #4

Probabil sună clișeic, dar topicul a fost de mare interes în ideea în care ascultai speakeri cu experiență care îți prezentau fapte concrete care funcționează in business-ul sau proiectele cool pe care le implentează și nu auzeai filosofii de prin cărți de genul ,,secretul succesului constă în a vrea să câștigi și a ști să pierzi.”

Discuțiile au fost structurate în 3 teme: Local Heroes, Festival și (Re)activare. La cele din urmă vă spun sincer, am lipsit în mare parte, dar după cum s-au desfășurat discuțiile anterioare sunt sigură că speakerii au fost pe măsură și trebuie neapărat să-mi povestească Ciulea luni la birou.

Secțiunea Local Heroes a fost despre oameni și ideile lor care transformă Clujul într-un oraș și mai fain. Cu siguranță am avut de învățat de la ei și au fost o inspirație fiecare în parte. Prima parte a fost gândită într-un mod mai atipic și a decurs sub forma unui interviu live pentru a afla cât mai multe despre motivația și succesul care stau în spatele fiecărui business. Un rezumat ar fi insuficient însă ce am descoperit și ce ar putea să descrie cel mai bine ar fi pasiunea, uneori ideile simple dar de efect, alte ori campanii bine gândite și de succes, multă muncă, modalități prin care să fii în tendințe, cum să păstrezi o relație cât mai bine conturată cu clienții și să înțelegi nevoile lor.

Dacă vă întrebați cum a ajuns Clujul pe harta festivalurilor, în cea de-a doua parte dedicată,  după ce am ascultat discursurile speakerilor vă spun că nu este întâmplător faptul că avem oportunitatea să participăm la cele mai mișto festivaluri chiar aici acasă. ,,Am furat puțină meserie” despre strategii de organizare, implementare de campanii, cum să se asocieze brandurile cu un festival pentru a fi în temă și a răspunde nevoile consumatorilor, experiențe care să te facă să-ți dorești să revii, cum să vii cu idei noi sau să reinterprezi altele care să fie mai super decât cele inițiale, despre cât de important este să fii prezent în online dar și să livrezi conținut de calitate.

ClujLife Community Conference #4 a fost despre a învăța de la cei care au reușit, experiențe care te motivează și te inspiră, business-uri și idei de succes, despre a împărtăși, a cunoaște oameni și a crește împreună.

Indiferent că activezi în domeniul marketing-ului sau al comunicării, organizare de evenimente sau ești manager/proprietar al unui business trebuie să ne vedem la următoare ediție #CCC!

Foto credit Vizi, mai multe poze de la CCC #4 găsiți aici


comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.