fbpx

Escapada la munte

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu iubesc natura. Indiferent ca vorbim de mare sau munte. Efectiv iubesc natura. Imi place la nebunie sa ies in natura si sa ma bucur, in liniste, de ea.

Saptamana trecuta, sambata, chiar inainte de Nepoti de Craciun, am dat curs invitatie si am mers la Cabana Motilor, pentru o zi de relaxare. Sa traiesc, in compania unor oameni dragi, traditiile romanesti (de sarbatori) este ceva dupa care tanjesc de foarte mult timp.

Sa mergi la munte, sa manaci pita cu unsoare, sa ascuti cutitul macelarului cu un pahar de tuica, sa manci pomana porcului, sa te cinstesti cu o ciorba acra, sa manci o zacusca de sa-ti vina sa postesti, sa manci carnat uscat, sa faci o plimbare prin zapada cat casa, sa te joci cu niste catei prietenosi (cat un bou), sa te plimbi cu sania trasa de cai, sa respiri aerul prospat de munte, sa bei un pahar, doua, hai trei de vin, fiert sau nu, sa-ti arzi nasul de la reflexia soarelui in zapada, sa mananci jumari cu sare…

Sa faci toate astea, alaturi de prieteni, este tot ce va doresc!

Multumesc lui Andrei Crivat si TVdece pentru #wwwparty – eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: SiemensLumea lumânărilorUrsusDomeniile Sâmburești și Aqua Carpatica#wwwparty este un eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: SiemensLumea lumânărilorUrsusDomeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina says:

    din descriere se intelege ca “simti ceea ce traiesti” si chiar iubesti natura. Vreau si eu la munte cu prietenii!

  1. December 20, 2012

    […] sufletişti, inimoşi, săritori, exact aşa cum spuneam, sunt OAMENI! Deşi pe câţiva dintre ei i-am cunoscut abia acum, am senzaţia că-i ştiu de ani grei… N-a fost nicio secundă în care să zic “oare ce […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.