fbpx
Electric Castle 2018 - ziua 4

Electric Castle 2018, Ziua 4: Unde te grăbești, că doar suntem la Cluj!

Ziua 4 de la #EC6 a fost una toridă. M-a frustrat plaja aia maxim, m-am umplut de nisip și nicio mare / ocean care să mi-l spele. Cald, foarte cald, atât de cald că a uscat tot noroiul din festival. Atât de cald că la un moment dat m-am ascuns în vechea capelă, să-mi trag sufletul. A fost bine, nu mă plâng, constat, sau vorba poetului: mă laud.

Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am ajuns în festival (la ora 11:45 am luat autobuzul, la 12:30 eram în față la #WeShowCase de la Farmec) a fost să merg la Circ. În fiecare zi de când a început festivalul mi-am propus să merg și de fiecare dată am avut ceva de făcut, am fost ocupat cu altceva, ceva m-a făcut să nu ajung. Acum am plecat setat din Cluj să ajung la circ (aveam deja biletele luate, așadar…)

Mă bucur că m-am forțat să merg, în cazul în care sunteți la castel, faceți un efort și mergeți să vedeți spectacolul, nu veți regreta. Promit.

Pentru că până la #BeardContest mai aveam câteva ore, am decis să-mi activez modulul ”ardelean”. Cu motorul la relanti, am început să re-explorez festivalul, dar cu grijă, doar prin zonele umbrite. Am trecut pe la Dance Garden, cât să mă asigur că am freon și mi-am mai luat suplimentar un pahar de vin de la Jelna, ca nu cumva să rămân pe uscat în căldura asta mare (e clișeeic rău dacă zic și Mon cher?).

Pregătit de acțiune am ajuns înapoi în zona #WeShowCase, la Farmec, am vrut să particip la un concurs. Mă rog, de 3 zile mă chinui să mă joc cu realitatea virtuală, să văd cum mi-ar sta în diferite ipostaze, dar de fiecare dată intervine ceva.

Castelul a fost un loc extrem de bun pentru a te ascunde de soare. E hilar că numa’ ieri eram deranjat de mocirlă și azi de căldura soarelui. Așa e omul, nimic nu-l mai mulțumește 😛 .

Nu-i bai, că timpul a trecut extrem de repede între două dansuri la Electronic Beats, o gustărică la #RoyalFoodCourt (am fost surpins plăcut de Spicy Fried Cheese Balls – am dat 11 lei pe o porție de cartofi wedges și brânza asta picantă) și o clătită electrică de la Ben (băi frate cum arată, e printre puținele dăți când o fotografie profesionistă este întrecută de produsul real… nu știu, poate din cauza gustului extraordinar)

Nici n-am terminat bine clătita că s-a făcut ora 17, a ajuns la castel și Buburuza, am mers și ne-am bucurat de o petrecere pe acoperișul Tiny House, unde unul dintre DJ-ii noștri preferați din Cluj, Digital Love, a mixat doar pentru noi. Am stat o oră, cât să ne încărcăm cu energie, iar la ora 18:30 s-a dat startul concursului de bărbi.

A fost fain. Chiar fain. M-am bucurat să fac parte din juriu pentru al 2-lea an consecutiv și le mulțumesc bărboșilor pentru invitație. Pe scurt (ha ha, ce joc de cuvinte de autobază am făcut) am avut de jurizat prin prisma a 3 probe:

  • lungimea bărbii (se pare că totuși contează)
  • cantitatea de apă pe care o muți dintr-un pahar în altul cu ajutorul bărbii (degeaba o ai lungă dacă nu știi ce să faci cu ea)
  • povestea bărbii (fără papagal nu faci nimic)

(și cu asta am încheiat glumele de autobază, vă mulțumesc!)

Câștigător a fost desemnat un super om, Gabi Balint pe numele lui și personal l-am votat datorită atitudinii pe care o are, a caracterului dacă vreți așa… de aici și caracterizarea de super om pe care i-am făcut-o (rândul din spate, de la stânga la dreapta numărați 5, el e! Dacă fac rost de o poză mai calitativă, doar cu el, revin cu un update).

Update, câștigătorul #BeardContest

De aici seara a decurs în mod natural, cu mutatul de pe un ring de dans pe altul. În continuare Booha mansion și Dance Garden sunt scenele noastre favorite. Bine, în timpul zilei și Telekom Beats.

Și dacă vă întrebați cum de nu am zis nimic de scena principală, este așa cum ați și bănuit, pentru că nu am fost la niciun concert. Nu pentru că nu aveam ce să văd, ci, pentru că așa cum am mai spus-o, Electric Castle, pentru mine, este despre trăiri.

Bun, nu o mai lungesc și vă spun că azi revine gena primordială a festivalului, deci să vă luați pelerina de ploaie și cizmele de cauciuc.

Ne vedem la castel!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Electric Castle 2018, Ziua 3: Castelul nu e al nostru, e al urmașilor, urmașilor…

Next Post
Electric Castle

Electric Castle 2018, Ziua 5: A fost memorabil!

Related Posts