fbpx
Electric Castle 6 - Parcare

Electric Castle 2018, Ziua 1: Mai mult decât culoare!

Ziua zero de festival a însemnat pentru mine o plimbare prin curtea castelului, am explorat cei 300.000 de metri pătrați, astfel încât să știu care pe unde sunt, să nu pierd timpul, să mă pot bucura de tot ce-mi poate oferi festivalul. De la scene, până la activări, vendori și locuri de odihnă.

Activări

La orice eveniment la care particip caut și sunt atent la activările pe care le pregătesc pentru noi, participanții, pentru că sincer să fiu, așa-mi dau seama cât preț pun companiile pe noi, clienții (sau cel puțin așa înțeleg eu).

În cadrul pavilionului WeShowCase, Gerovital este prezent cu trei zone special amenajate:

  • Gerovital Beauty: make-up artiști și experți în estetica unghiilor oferă sesiuni de machiaj și manichiură.
  • În premieră pentru brand, au pregătit o activare de testare a diverselor stiluri de machiaj, pe baza tehnologiei de recunoaștere facială. Practic, cu ajutorul tehnicilor de realitate virtuală augmentată, putem (mă rog, mai degrabă voi, fetelor, puteți) experimenta cu stilurile de make-up, nuanțele și combinațiile cromatice distincte, alegând opțiunea care ți se potrivește cel mai bine tenului și / sau personalității.
  • Concursuri cu premii speciale. Suntem încurajați să participăm la concursuri și provocări electrice care solicită creativitatea: crearea unor versuri amuzante și îndemânarea în realizarea unei manichiuri perfecte prietenilor (probă contra cronometru). Abilitățile, energia și entuziasmul câștigătorilor vor fi răsplătite cu premii constând în produse: Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Geluri de duș și Aslavital.

Beard Brothers cu ale lor surori, The Sisterhood, sunt prezenți și în acest an. Au amenjat un community corner mai mare și mai frumos, l-au crescut în concordanță cu festivalul. Ne așteaptă cu o sumedenie de activități și jocuri, iar dacă cumva ne prinde ploaia, nu vă faceți griji, s-au gândit și la asta și au pregătit un cort în care avem loc toți.

Circul Metropolitan este o activare super tare la care sper să iau parte astăzi. În fiecare an oamenii de la Electric Castle aduc ceva nou, inedit în cadrul festivalului, anul acesta, din punctul meu de vedere, circul este cireașa de pe tort.

Organizare

Anul acest sunt 8 scene și au reușit să instaleze podea (în eventualitatea unei ploi :P) cu 30% mai mult față de ediția precedentă. Ceea ce e impresionant. Sincer să fiu în cadrul festivalului, curtea castelului, nu am avut probleme cu noroiul… așa cum e în parcare.

Apropo de parcare, aceasta costă 30 de lei / intrare, așadar dacă vii cu mașina dimineața și pleci cu ea când se termină evenimentul, plătești 30 lei. Dacă te plimbi cu ea, plătești 30 lei de fiecare dată când intri în parcare.

Având în vedere că sunt autobuze care pleacă din 30 în 30 de minute de la Cluj Arena, nu prea e pont să mergi cu mașina personală. Pe lângă asta, absolut toate trenurile care trec prin Bonțida opresc în gara din Bonțida (UAU, felicitări EC!) și din gară, dacă nu aveți chef să mergeți 5km pe jos, sunt rechini (taximetriști de ocazie care vă duc până-n fața castelului).

Apreciez că și anul acesta au instalat dulapuri unde poți să-ți lași lucrurile de valoare, sau pur și simplu hainele, pentru că nu-i așa, ai venit cu haine grose, de ploaie, dar speri să fie soare (și așa o să fie!) și nu ai chef să le cari după tine.

Plaja, pentru că anul trecut a fost la mare căutare (în sesnul că multă lume nu a găsit-o), nu vă spun unde e, vă las pe voi să o descoperiți, vă dau 2 indicii:

  1. Nu e vorba de aia de lângă Booha mansion, aia unde se jocă volei.
  2. Mergeți prin păduricile alea senzoriale. Nu veți regreta.

Pentru prima dată, electricii au implementat o linie telefonică unde poți suna dacă sesizezi un caz de agresiune sau pur și simplu ai o problemă medical sau mai știu eu ce.  Zero Toleranță: 076 999 333 9. Sincer mă bucur pentru că s-au gândit la asta, i-am întrebat dacă au avut probleme în trecut și acesta a fost motivul pentru care au implementat-o. M-am bucurat să aflu că nu, nu au avut probleme, dar asta nu înseamnă că nu pot apărea (vedem și noi în ce direcție se îndreaptă societatea), motivul fiind unul de prevenție.

Totodată în castel au început să se vadă investițiile pe care în ultimii 5 ani festivalul le-a făcut. Din câte am înțeles, în ultimii 2-3 anii, ei sunt singurii care mai investesc în restaurarea castelului. Tristuț, Consiliul Județean Cluj se aude?

Zona de food nu am apucat s-o explorez corect, așa că nu am de gând să mă aberez. Am văzut-o, am apreciat-o, m-am plimbat printre vendori, dar nu suficient cât să-mi fac o opinie clară. Singurul lucru pe care pot să-l spun, este că mă bucur că sunt mai ”împrăștiați” pe hartă. Nu sunt toți condensați într-un singur loc. Ceea ce e super fain.

Faptul că este un supermaket în interiorul festivalului, Lidl, mi se pare un plus pentru noi, participanții la festival. Serios. Una e să dau 10 lei pe o apă la 0,5 și alta e să dau 2 lei pe una la 2l. O să zici că nu e mare lucru, dar să știi că se simte în bugetul alocat festivalului.

Nu vă mai rețin, de artiști nu vă spun nimic, din două motive:

  1. Motivul principal pentru care particip la EC nu sunt artiștii, așa cum am mai spus-o, ci e vibe-ul festivalului. Asta nu înseamnă că nu am o listă cu artiști pe care nu o să-i ratez 😀
  2. Un concert trebuie să-l trăiești, degeabă vă spune eu cât a fost de fain, trebuie să simți. Mă rog, e clar că o să vă spun 😛

Asta a fost Day 1 @ Electric Castle, să înceapă ziua 2!

Featured image Tiberiu Matei


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Asaftei Dragos, zbor peste Transilvania, Cluj-Napoca

City break la Cluj-Napoca

Next Post
Electric Castle 2018 Day2

Electric Castle 2018, Ziua 2: Soarele strălucește pe strada mea!

Related Posts