fbpx

Bilanț UNTOLD 2016

UNTOLD: Peste 20km/zi, mai puțin de 4 ore dormite pe noapte, undeva la 200 lei cheltuiți zilnic în festival.

via GIPHY

M-am trezit! Nu, nu din beție, ci din somn. Și nu chiar m-am trezit, pentru că am impresia că mai am nevoie de încă câteva zile pentru a-mi reveni. Ediția asta de UNTOLD a fost, pentru mine cel puțin, extenuantă.

Atmosfera

Fiecare zi din festival mi-am început-o în jurul orei 17, din două motive:

  • pentru că aveam artiști care cântau la ora aia (Subcarpați, Yelllow, Șuie Paparude etc)
  • pentru că îmi doream să văd cum au amenajat organizatorii festivalulul.

LupUNTOLD2016

Din punct de vedere al butaforiilor, oamenilor angajați să facă atmosferă, lucrurilor pe care le puteai face în festival, anul acesta au fost net superiori peste tot ce a însemnat experiențe UNTOLD 2015. Îi felicit!

Îi felicit și pentru că, sper eu, cred eu, au insista ca partenerii lor să se activeze corect. Lucru care s-a și întâmplat. Telekom a investit foarte mult în activări, îi felicit și pe ei și totodată mă bucur!

Mâncarea și băutura

Singurul care mi s-a părut deosebit, a fost brandul Barză, Viezure, Mânz.

BarzaViezureManz

Restul nu că nu sunt gustoși, dar nu au făcut nimic deosebit să intre în atmosfera festivalului. Cred că niciunul nu mi-a ascultat sfatul de anul trecut.

De băutură nu mai spun nimic, în afară de Crush, pentru care am eu o afinitate și nu pot să fiu obiectiv, mi-a plăcut doar de băieții de la Shoteria. Restul brandurilor nu prea au investit în niciun fel de activare.

Nu-i cert, doar constat.

Fotografiile

Nu vreau să mi se ia în nume de rău, dar spre deosebire de anul trecut fotografiile din această ediție mi s-au părut mult, mult mai slabe. Nu am mai văzut nicio fotografie WOW! Nu vreau să mă înțelegeți greșit, sunt bune fotografiile, dar, eu cel puțin, nu am mai văzut acele poze care să te facă să le sheruiești.

Din punctul meu de vedere, la acest capitol nu au excelat.

Accesul

S-a făcut destul de lejer, forțele de orinde erau chiar amabile (în ultima zi de festival, la intrare, Buburuza o întreabă pe polițistă cum e și ea îi răspune că deja îi este dor de noi – festivalierii). Nu m-a deranjat multitudinea de polițiști, jandarmi, câini anti drog. Având în vedere toate zvonurile care circulau (ISIS va avea un concert bombă anul acesta la UNTOLD), mi s-a părut normală toată această desfășurare de forțe.

Au fost totuși peste 300.000 de oameni care au călcat pe tărâmul magic al festivalului.

Line-up

Nu e genul meu de line-up, cu toate acestea am fost extrem de plăcut surprins de W&W (au mixat chiar înainte de Armin și sincer să fiu mi s-au părut mai buni decât el – în condițiile în care Armin Van Buuren a fost Dumnezeu!) și Yelllow.

EuBuburusaSiYelllow

Sincer ascult Yelllow pe repeat de la UNTOLD.

Pe scurt: să vină UNTOLD 2017


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

2021 de rățuște se vor întrece pe Someș!

Next Post

Incursiune culinară în Portugalia.

Related Posts