fbpx
Electric Castle 2018 Day2

Electric Castle 2018, Ziua 2: Soarele strălucește pe strada mea!

Dacă-n prima zi a festivalului Electric Castle, alături de 33.000 de oameni am dat startul festivalului și, tot odată, am stabilit un record de prezență, în ziua cu numărul doi mă aștept să fi dansat alături de alți 50.000 de oameni. Nu am primit cifrele oficiale, dar am stat eu și i-am numărat, atâția mi-au dat. A fost nebunie!

De data aceasta am ajuns mai repede, am plecat din Cluj-Napoca în jur de 12, imediat după ce mi-am rezolvat clima la mașină, pentru că mi-am dorit să am mai mult timp pentru explorat festivalul. Și bine am făcut. Azi plec spre festival din nou pe la 12.

Mi-am dorit să mă pot plimba liniștit prin zona de mâncare, astfel încât în momentul în care vreau să investesc niște bani în experiența culinară să nu fie investiți pripiți, în grabă. Ați înțeles voi ce și cum. Așadar mi-am trecut pe listă următorii vendori cărora să le trec pragul (ce joc de cuvinte neinspirat, scuze, abia m-am trezit, a fost frumos azi-noapte la castel): Cimburu, Drunken Squid, Camionetta, Asian Food, Yep’n Yo și La Nu Știu Cine. Dacă aveți voi ceva sugestii, sunt deschis la ele 😀

M-am învârtit puțin până am găsit de unde pot să-mi iau un pahar de vin de la Crama Jelna (am descoperit-o chiar înainte să plec în concediu-n Grecia, am fost invitat la o degustare de vin, imediat după degustare mi-am și cumpărat 3 sticle. Extrem de încântat sunt de ea.) Dacă vă interesează, îi găsiți în Dance Garden.

https://www.instagram.com/p/Blagr26BNQS/

Am dansat, la ora 13, pe scena Telekom Electronic Beats, am interacționat cu instalațiile din castel, am  descoperit plaja, beer garden-ul, cider garden, am vizitat Tiny House în care un cuplu stă pe toată durata festivalului (cât de tare!), m-am distrat la WeShowCase de la Farmec, am vizitat și minunat de ce se întâmplă în / la #RoyalPark (voi publica un articol separat, sunt mult prea multe informații utile)… practic până spre după-masă, adică în vreo 4 ore, am reușit să fac ~20 KM în incinta festivalului.

Până la ora 17:30 am avut de super soare, aproape că se uscase pământul și-n slăbiciunea-mi am cerut să vină o ploaie mică, cât să aerisească puțin atmosefera… simțeam că nu mai am aer. Pe viitor o să fiu mai atent cu ce-mi doresc!

Seara am petrecut împreună cu Buburuza. Practic ne-am mutat de la o scenă la alta, am socializat, ne-am distrat, am dansat, am… ajuns noaptea acasă (eu am mers cu mașina, pentru că nu-i așa, și-a dorit să fie economist și înainte de 25 a lunii nu există viață pentru ei.)

Electric Castle, să-nceapă ziua 3!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Electric Castle 6 - Parcare

Electric Castle 2018, Ziua 1: Mai mult decât culoare!

Next Post

Electric Castle 2018, Ziua 3: Castelul nu e al nostru, e al urmașilor, urmașilor…

Related Posts