fbpx
GhibStock 2017

Festivalul din curtea școlii, Ghibstock. Ediția #LaDublu

Ghibstock, primul festival din curtea şcolii și cel mai mare eveniment de adunare de fonduri desfășurat anual la Cluj, ajunge anul acesta la cea de-a opta ediţie!

Porțile liceului Onisifor Ghibu se vor deschide, vineri, 19 mai și sâmbătă, 20 mai, de la ora 15.00, pentru toți cei care vor să guste din atmosfera unui festival inedit, organizat de membrii clubului de inițiativă comunitară IMPACȚIIII.

Și pentru că anul acesta totul e la dublu, a crescut nu numai numărul trupelor ci și “greutatea” lor:
Pe scena principală cântă ROA, Argatu’ cu roman şi Moş Martin, byron, E.M.I.L,The Mono Jacks, The Kryptonite Sparks, Theory of Mind, DJ Shiver,Toy Machines, BlurryFace dar şi Static, trupa care a câştigat Battle of the Bands – eveniment pe care l-am organizat înaintea festivalului.

Noi Suntem GhibuStock

Pe a doua scenă, powered by Beard Brothers, te aşteaptă beaturile celor mai cool melodii ale momentului, împreună cu alte activităţi marca Beard Brothers care, spun simpaticii bărboși, ne vor readuce gustul copilăriei.
În grădina liceului organizăm, în premieră, un Silent Party, unde participantii vor putea alege și asculta la căști între muzica pusă de doi dj alternativ, dansând pe ritmuri pe care publicul fără căști nu le aude, oferind astfel un spectacol de care se vor putea bucura și cei de pe margine.

Ca în fiecare an, participanții care au surplus de energie pot să se caţere în copaci sau să îşi încerce norocul la o tură de minigolf. Cei care și-au consumat energia dansând se pot relaxa în hamacele pregătite special pentru ei.

În meniu mai sunt demonstraţii de parkour, street art și breakdance, dar și multe alte surprize.

Lansat în 2010, Ghibstock este mai mult decât un festival, este modalitatea prin care noi, tinerii din IMPACT, adunăm fonduri pentru a rezolva o problemă pe care am descoperit-o în comunitate. Și, în timp ce facem asta, învățăm multe despre noi și viață, și ne pregătim, de fapt, să fim adulți responsabili care trăiesc frumos.
feel your city este numele proiectului pentru care adunăm fonduri în acest an, prin care ne propunem să accesibilizăm turismul pentru persoanele cu deficiențe de vedere, prin amplasarea unor plăcuţe bilingve în alfabetul Braille, dar și a unui altorelief cu sculptura unui monument de importanţă din Cluj, în faţa acestora.

Având în vedere că este vorba despre un eveniment caritabil, accesul se face în schimbul unei donații sugerate de 25 de lei pentru ambele zile și de 15 lei pentru o singură zi.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Techsylvania

One startup will have the chance to showcase their product at Techsylvania 2017

Next Post
Techsylvania

Un startup din Europa de Est va avea șansa să-și expună proiectul la Techsylvania 2017

Related Posts