fbpx

Cum sa-ti inviti prietenii la evenimente pe facebook in functie de locatie

In cazul in care doriti sa va invitati prietenii de facebook dintr-o anumita arie geografica la un eveniment

Va spun inca din capul locului ca am o problema mare cu prietenii mei de pe facebook, cei care se ocupa cu trimisul de invitatii la toata lista lor… asa numa sa fie trimisa. Specialistii lu’ peste prajit in facebook. Aia ce ma invita la evenimente care au loc in Bucuresti, sau in Constanta, sau mai stiu eu din ce oras esti.

Aia care nu ma invita pentru ca as fi eu interesat, ci pentru ca au dat select all, si gata, si-or facut datoria de marketing specialist!

Ei bine, azi am vrut si eu sa-mi invit prietenii din Deva, la un eveniment creat pe facebook… Pentru ca, nu-i asa, se poate sa mergem si noi in alta localitate la evenimente si chiar as vrea sa ma intalnesc cu ei.

Si, mi-a luat mai bine de juma de zi, ca sa realizez ca superbul de facebook nu te lasa sa-ti selectezi prietenii in functie de localitate. Adica te lasa, dar nu te lasa decat sa-i alegi pe cei din localitatea ta de resedinta.

Cumva mi se pare absurda toata chestia asta.

Oricum, singura solutie, sa faci asta automat, este sa iti schimbi localitatea ta de resedinta, dupa care sa mergi la eveniment si sa-ti inviti prietenii din aria ta geografica

Merci Alexandra de pont!


3 comments
  1. Acelasi magnific facebook nu iti permite sa schimbi locatia foarte des – am o prietena la Roma pe al carui profil scrie Mexic pentru ca si-a tot schimbat locatia (Bucuresti, Roma, Baku, Roma, Mexic) si acum nu o mai lasa facebook sa “revina” la Milano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

In ce hal am ajuns

Next Post

Dzsungel Café and Restaurant

Related Posts