fbpx

Industria MarCom-ului se reunește la Best Marketing Cluj

De zece ediții Biz susține cu succes conferința Best Marketing, un eveniment care captează atenția întregii industrii de MarCom din orașele importante ale României. 

Află care sunt cele mai noi trenduri, în cadrul conferinței BEST MARKETING 2019 ce va avea loc la Hotel Platinia, Cluj-Napoca, pe 23 octombrie 2019.

Tema Best Marketing Cluj

Organizatorii promit o ediție cu speakeri profesioniști și conținut care să surprindă strategiile și uneltele folosite de departamentele de marketing, acoperind subiecte de la tehnologie, la media, la content și advertising.

  • THE CONTENT EXPERIENCE. BRAND BUILDING & STORYTELLING
  • MARKETING ÎN 2020
  • CARE SUNT TRENDURILE ANULUI VIITOR ÎN MARKETING?
  • UMANIZEAZĂ-ȚI BRANDUL
  • STEREOTIPURI ÎN MARKETING
  • DIGITAL ®EVOLUTION
  • DIGITAL STRATEGY MASTERCLASS cu Monica Jitariuc, MSL The Practice 

Speakeri Best Marketing Cluj

Printre invitații conferinței se numără: Anamaria Bajan, Executive Director Marketing & PR, Caroli Foods Group; Dragoş Bucurenci, Director de Comunicare, Philip Morris România (PMI); Cătălina Ciolan, Creative Director, Vitrina Advertising; Cristina Brîndușoiu, Category Manager Home & Hygiene South Central Europe, Unilever; Mugur Pătrașcu, Founder, Screen Native, Julien Zidaru, Managing Partner, Exact Business Solutions; Monica Jitariuc, Managing Director, MSLGROUP The Practice și Bogdan Teodorescu, Creative Director, Geometry.

În cadrul conferinței din București, Biz a lansat o nouă ediție a Anuarului Directorilor de Marketing din România. Cartea reunește peste 150 dintre cei mai importanți directori de marketing din țară, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor și coordonează campanii de marketing. Anuarul poate fi comandat aici: https://bestmarketingconference.ro/comanda/

Mai multe informații despre programul și speakerii evenimentului din Cluj-Napoca puteți regăsi aici: https://bestmarketingcluj.ro/speakeri/


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Travel Smart Forum ediția 3 | Cluj – Napoca, 24 octombrie 2019

Next Post

#YourEUright, o campanie de informare publică privind drepturile consumatorilor din Uniunea European

Related Posts