fbpx

Cum o fo’la SMS Cluj?

Mai, sincer sa fiu o fo’peste, da peste asteptarile mele (ssfft, sa nu mai spuneti la nimeni, da am fo’ mai mult ca sigur ca o sa am parte de o priveliste a pupuincurismului … da, m’am inselat amarnic … cea ce o fo’ excelent)

Am sa fiu scurt si la obiect, la summit, tatu’, da tatu’o fo’bestial … de la organizare, pana la vorbitori, la locatie (am auzit ca si mancarea o fo’ excelenta – io am facut post negru pana la ora 23 cand am ajuns acasa, ca am avut tat felu de treburi de facut … si no’ … nu am mai apucat sa manc), sangura chestie care mi so’ parut aiurea o fo’ ca nu le merea internetu’ wireless la hotel … no’poate is numa io, da mie mi se pare ca la o astfel de conferinta, ii obligatoriu sa dai net … no’, in fine, trecem peste.

Una, peste alta, am apucat sa dau mana cu unii din oamenii on-lineului … sti cum ii, tat vorbesti cu tat felu de ciudati pa net, si nu sti la ce sa te astepti … oricum ii bine, cand apuci sa il saluti pe Ovi, Alexandru Negrea, Vlad, Arhi, Manafu … (asta, pe langa pe cei pe care ii stiu cat de cat)

DSC_0002DSC_0006 DSC_0004  DSC_0010 DSC_0012 DSC_0015 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0028 DSC_0032 DSC_0038 DSC_0043 DSC_0050 DSC_0059 DSC_0060 

No, una peste hailalta, o fo mai mai mult decat, bestial, si la wwwparty-u’lui Crivat si TvDece, tati artistiior fo’ bestiali, dar, trebuie sa va spun ca Nebuloasa o fost profund impresionanta de Cristian Gog (chiar astept articolul ei, ca are ceva poze facute de mine din timpul spectacolului).

No’… nu va mai spun prea multe, ca deja m-am lunjit cu vorba (si cu linkurile…da no, nici macar jumate din ele nu am apucat sa le dau) si va mai spun un singur lucru in incheiere … mai multe poze gasiti pa pagina de facebook in albumu SMS Cluj (ni ce poza mi-o facut Cristi Dorombach – ala in verde, cu barba, si gura pana la urechi is io)


17 comments
  1. ce bine de tine că ai reuşit să ajungi la eveniment! mi+ar fi plăcut să merg şi eu, cred a fost interesant pentru că am văzut multe postări pe bloguri despre SMS Cluj.
    PS: mersi pentru livestream 😉

  2. ce bine de tine că ai reuşit să ajungi la eveniment! mi+ar fi plăcut să merg şi eu, cred a fost interesant pentru că am văzut multe postări pe bloguri despre SMS Cluj. PS: mersi pentru livestream 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

SMS Cluj

Next Post

Nepoti de Craciun

Related Posts