Home » Cristian Gog a inghetat… cronometrul!

Cristian Gog a inghetat… cronometrul!

Ca aseara, in piata Unirii, in cadrul Zi-le de Cluj, Cristian Gog a stat in gheata, mai bine de 3 (trei) ore, cred ca e un fapt bine stiut.

Ceea ce nu multa lume stie e, ca la 2 ore 58 de minute si 36 de secunde, cronometrul care masura timpul de cand Gog a fost acoperit complet cu gheata s-a oprit… din senin!


comments

6 comentarii la „Cristian Gog a inghetat… cronometrul!”

  1. Îi aştept pe cârcotaşii care vor demonstra acum modul mârşav în care Cristian Gog i-a înşelat pe cei prezenţi în Piaţa Unirii. Să vedeţi că gheaţa era călduţă. 🙂
    Ăsta era un număr bun pentru finala de la RaT!

  2. Intrebarea mea este: de ce nu se topeste gheata. Vineri seara erau cam 15 grade in Piata Unirii o temperatura semnificativ de mare comparativ cu 0 grade. Iar daca ne uitam la imagini ar trebui sa se vada mai multa apa pe jos ca urmare a topirii ghetii dupa 3 ore. Nu zic ca nu era gheata, dar totusi ar trebui sa se faca o baltuta de apa jos nu numai ici si colo sa fie ud pe jos.

  3. @yozo: Intrebarea e de ce nu are un termometru langa el 🙂 Numarul e spectaculos. Din pacate a fost deja realizat de multi. Astept ceva nou, ceva unic, sa fie primul care sa realizeze un anumit numar. Si presimt ca va face acest lucru in curand.

  4. Pingback: Ce este și cum poți evita doomscrolling-ul? | Un blog scris de Dan Ciulea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.