fbpx

Cristian Gog a inghetat… cronometrul!

Ca aseara, in piata Unirii, in cadrul Zi-le de Cluj, Cristian Gog a stat in gheata, mai bine de 3 (trei) ore, cred ca e un fapt bine stiut.

Ceea ce nu multa lume stie e, ca la 2 ore 58 de minute si 36 de secunde, cronometrul care masura timpul de cand Gog a fost acoperit complet cu gheata s-a oprit… din senin!


6 comments
  1. Îi aştept pe cârcotaşii care vor demonstra acum modul mârşav în care Cristian Gog i-a înşelat pe cei prezenţi în Piaţa Unirii. Să vedeţi că gheaţa era călduţă. 🙂
    Ăsta era un număr bun pentru finala de la RaT!

  2. Intrebarea mea este: de ce nu se topeste gheata. Vineri seara erau cam 15 grade in Piata Unirii o temperatura semnificativ de mare comparativ cu 0 grade. Iar daca ne uitam la imagini ar trebui sa se vada mai multa apa pe jos ca urmare a topirii ghetii dupa 3 ore. Nu zic ca nu era gheata, dar totusi ar trebui sa se faca o baltuta de apa jos nu numai ici si colo sa fie ud pe jos.

  3. @yozo: Intrebarea e de ce nu are un termometru langa el 🙂 Numarul e spectaculos. Din pacate a fost deja realizat de multi. Astept ceva nou, ceva unic, sa fie primul care sa realizeze un anumit numar. Si presimt ca va face acest lucru in curand.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Toate la timpul lor

Next Post

Am pastrat-o!

Related Posts