fbpx

Cristian Gog a inghetat… cronometrul!

Ca aseara, in piata Unirii, in cadrul Zi-le de Cluj, Cristian Gog a stat in gheata, mai bine de 3 (trei) ore, cred ca e un fapt bine stiut.

Ceea ce nu multa lume stie e, ca la 2 ore 58 de minute si 36 de secunde, cronometrul care masura timpul de cand Gog a fost acoperit complet cu gheata s-a oprit… din senin!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

5 Responses

 1. dupa ce am aflat de isprava lui Gog…primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru pe ciulea.ro 🙂

  eram sigur ca aflu ceva in plus …

 2. mariusrusu says:

  Îi aştept pe cârcotaşii care vor demonstra acum modul mârşav în care Cristian Gog i-a înşelat pe cei prezenţi în Piaţa Unirii. Să vedeţi că gheaţa era călduţă. 🙂
  Ăsta era un număr bun pentru finala de la RaT!

 3. yozo says:

  Intrebarea mea este: de ce nu se topeste gheata. Vineri seara erau cam 15 grade in Piata Unirii o temperatura semnificativ de mare comparativ cu 0 grade. Iar daca ne uitam la imagini ar trebui sa se vada mai multa apa pe jos ca urmare a topirii ghetii dupa 3 ore. Nu zic ca nu era gheata, dar totusi ar trebui sa se faca o baltuta de apa jos nu numai ici si colo sa fie ud pe jos.

 4. LunaViteB says:

  @yozo: Intrebarea e de ce nu are un termometru langa el 🙂 Numarul e spectaculos. Din pacate a fost deja realizat de multi. Astept ceva nou, ceva unic, sa fie primul care sa realizeze un anumit numar. Si presimt ca va face acest lucru in curand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.