fbpx

Breaking News: in #Cluj a nins

in Cluj a nins de s-au rupt copacii

Din seria, azi noapte a nins in Cluj Napoca de s-au rupt copacii si autoritatiile nu au dezapezit decat strazile principale, restul arterelor ramanand in bataia vantului, azi de dimineata am vazut asta in parcare

Pe drum spre birou, am vazut asta

Deci DA, Breaking News: in #Cluj a nins… in 25 ianuarie! Toata lumea a ramas surprinsa.


6 comments
  1. Normalitatea ne surprinde, acuma romanii trebuie sa puna mana pe lopata sa curate zapada…greu, cand ne-am nascut din bip de conte aveam slugi care ne curatau zapada din fata casei.
    Cred ca sunt singura din Cluj care scutura pomii/copacii:) si anul trecut a fost la fel, am stat cateva ore bune in Gradina Botanica si am scuturat zeci de copaci – m-am simtit foarte bine cand i-am vazut cum se indreapta de spate:)
    Si anul asta am salvat cativa copaci, sper sa vina ceva vant sa-i scuture, altfel ne alegem cu ei rupti si nimeni in veci nu planteaza altii. Romanii sunt prietenii betoanelor si a gunoaielor:(

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Statornicie

Next Post

Am crezut ca e iubita ta

Related Posts

Se intampla’n Cluj

Asa ca, io cand va spun ca traiesc intr’un oras bestial, nu vorbesc prostii … S’o, daca esti din cluj, si esti liber, poate ne intalnim la o bere pe Horea 5 … ma rog, tu bei bere, io muncesc la frigaruie .. da poti sa imi faci o poza, si sa ma santajezi dupa :D … sa ma santajezi ca mi’am luat prea multe pauze in timpu’ exercitiului! Si, nu uita, de Zilele Orasului Cluj-Napoca – Zi-le de Cluj, sa nu iti faci planuri, pentru ca o sa fac parte din echipa sus numitului bucatar, cu susnumitii colegi (mai traba sa para unu-doi colegi), si ar fii pacat sa nu gusti din bunatatiile facute de onlinerii clujeni!
citește mai mult