fbpx

Se da startul la TIFF 2012

In perioada 1-10 iunie 2012, Cluj Napoca redevine gazda celei mai importante manifestari cinematografice din Romania (nu am vrut sa fiu arogant, dar puteam sa strecor si Europa in fraza asta…)

Ca un inginer ce mi-s, mai jos va dau cateva chestii importante (din punctul meu de vedere… al bloggerului oficial al acestui minunat festival)

  • 241 de filme din 46 de tari
  • Casa Tiff ( O clădire monument istoric cu o vechime de cel puțin trei secole, pentru restaurarea căreia echipa TIFF lucrează de un an, va deveni din 1 iunie un veritabil centru cultural, punctul cel mai fierbinte pentru invitați, dar și pentru public. Cu o suprafață utilă de peste 1000 m2, CASA TIFF va include săli de lucru și conferințe, spații de vizionări de filme dar și o cafenea-club-restaurant în care pot fi organizate deopotrivă concerte și piese de teatru.)
  • Posesorii de smartphone-uri (Android sau iOS) vor putea avea acces la cele mai importante informatii legate de TIFF (program, locatii) prin intermediul unei aplicatii speciale, TIFF 2012, ce va putea fi descarcata gratuit.

Programul complet al festivalului precum si toate noutatile celei de-a 11-a editii se vor regasi pe www.tiff.ro. In scurt timp, site-ul va avea un nou „look”. Mai atractiv si mai usor de utilizat, noul site va fi disponibil si in versiunea de mobil, astfel incât cinefilii vor putea fi mereu la curent cu tot ce se intâmpla in festival.

Si, bineteles, eu va voi tine la curent cu tot ce se intampla in culise… Oricum, va astept pe toti la Cluj in perioada asta…. pentru ca e pacat sa ratati un asemenea festival!


5 comments
  1. Pingback: polimedia.us/fain

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Facatura!

Next Post

U Cluj vs Vointa Sibiu

Related Posts