fbpx

Hai cu mine în Grecia pe velier!

Mă rog, nu e obligatoriu să vii cu mine, eu merg la început de iulie, că atunci mi-am programat concediul, tu poți să mergi oricând poți / vrei în perioada iunie – septembrie 2018.

Concediul pe velier este concediul ideal pentru mine și Buburuza, iar destinația ideală este Grecia.

Velier pe mare în Grecia

Mă încântă farmecul Greciei cu apa ei smărăldiei, golfurile ascunse pe care le găsesc doar cu velierul, tavernele unde îmi este servită mâncarea aia fabuloasă cu feta la grill și calamari și creveți și salată grecească și vinul lor cu sulfiți și Galaktoboureko și și și. Ce să mai, iubesc Grecia din toate punctele de vedere ale unui turist, iar dacă această escapadă e făcută cu ajutorul unui velier, practic e un vis împlinit!

Bun, nu vă mai povestesc acum ce fac eu prin Grecia, găsiți câteva articole la mine pe blog pe tema asta (cu sau fără velier) și am să trec direct la subiectul care vă interesează acum și anume:

Câștigă o excursie de 7 zile pe velier în Grecia!

E simplu, tot ce ai de făcut este să completezi formularul de mai jos până în data de 17 iunie 2018 și intri automat în concurs. Pe lângă marele premiu, o săptămână de vis pe velierul Chris, mai avem încă două premii, care, ce-i drept, par de consolare în comparație cu locul 1, dar nici ele nu sunt de lepădat, și anume:

  • Locul 3 primește un pachet special Pikasea, care conține un tricou magic personalizat, croit special pentru tine cu multă iscusință și creativitate, brățări de te-nvidiază toți prietenii și o să-ți lumineze nopțile toride de vară și voucherele magice cu reduceri masive oferite de Set Sail Nauticschool (pentru cei care vor cu adevărat să cucerească mările) și Minicatamaran Romania.
  • Locul 2 e și mai atractiv, pentru că în afară de pachetul năstrușnic, acesta mai conține și un zbor spectaculos gratuit cu balonul cu aer cald, oferit de John Balon Sky Team. Și dacă nu te saturi de distracție mai puteți câștiga și un voucher valoric de 100 de euro cu care poți să îți faci de cap timp de o zi pe insula Poros din Grecia în cel mai spectaculos golf, Russian Bay, cu care te poți răsfăța o zi întreagă la plajă, poți să mănânci și să bei de toți banii sau /și te prietenii de la Pikasea te pot trage pe apă cu tot felul de trăznăi specifice.

formular Concurs Pikasea

Campania este supusă unor condiții, acestea se pot consulta pe Pikasea.ro


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Da Pino Bistro – La cucina piccola fa la casa grande!

Next Post
Neversea

Armin Van Buuren și Steve Aoki vin să prindă răsăritul la Neversea

Related Posts

Ma duc pe transalpina

Avand in vedere ca am refuzat minunata initiativa de a merge cu pluta pe Mures, in momentu’ in care Alex a lansat initiativa de a merge pe transalpina, eu si buburuza am spus un DA, hotarat, dinainte de a afla ca cei de la brainhost ne asigura cazarea (chiar cu mult inainte de a afla de super oferta pe care o au pentru participanti .. detalii aici – apropo, daca aveti nevoie de acest cupon, sa imi spuneti, si vi’l cedez), cu mult inainte de a afla ca pot sa conduc un Duster (Dacia a sponsorizat cu 5 Dustere – imprumut – pentru a urca pe cea mai inalta sosea din Romania), cu motorina celor de la Petrom.
citește mai mult