fbpx

Plus Size Model

De cand ma stiu am zis ca nu e normal ca se promoveaza ogarii. Poti sa-mi spui orice, dar asa ceva mie nu mi se pare frumos… din contra. Asta daca nu pun la socoteala ca eu ca barbat risc sa ma accidentez in momentele de tandrete.

Totusi, pe acelasi principiu spun ca nici daca ai o tona nu e OK. Inteleg ca te simti bine in corpul tau, dar crede-ma, corpul tau nu se simte bine. Te cred ca-ti place si ca e mai confortabil sa te minti singura, doar ca organismul tau trebuie sa duca toata povara aia. Nu e normal sa ai un metru nouazeci si douasute de kile. Tu iti dai seama cat efort depune inimat ta ca sa pompeze sangele in ditamai corpul. Nu trebuie sa ma crezi pe mine, crede-te pe tine… urca o scara!

Nu e normal sa va mintiti pe voi si pe bietele coptile, care inca nu stiu ce vor de la viata. Nu e normal sa se propovaduiasca obezitatea, in detrimentul sanatatii.

Daca tot vreti sa fiti plus size models, uite un model de urmat!

plus-size-models-plus-size-model-robyn-lawley-shows-off-her-figure-for-chantelle-gpvf0lve

poza via


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

#ClujX – locul 2 la Webstock

Next Post

O nouă zi…

Related Posts

Yin si Yang

Rosia Montana, este si va fi un subiect de discutii muuuuulti ani de acum in colo. Pozitia mea referitoare la acest subiect, zic eu ca mi’am facut’o cunoscuta destul de bine, in toti acesti ani … am fost, sunt si voi fi pentru rosieni! Faptu’ ca in acest weekend am participat la un eveniment organizat de catre RMGC, nu inseamna ca am fost cumparat …. faptu’ ca ii bag in piSda mamii lor pe toti aia care sufera de asteniea de primavara, nu inseamna ca sunt impotriva celor care protesteaza impotriva minelor, legandu’se de portile de intrare cu lanturi … paradoxal de fier (da, nici mie nu mi’o venit sa cred ca fieru’ are legatura cu mina … ca doar eu stiu ca se cumpara din piata de la tarabele rusilor) … nu am nimic cu ei, serios … fiecare are dreptu’ la o opinie … acum, eu as prefera sa se poarte un dialog constructiv …
citește mai mult