fbpx

Toscana la pas

Toscana e o zona superba. Chiar daca mi-am propus sa merg mai mult in locuri in care nu merg toti turistii, iti e imposibil sa nu vizitezi si super atractiile turistice. Ca sa vizitezi Florenta ai nevoie de cateva saptamani bune. Daca vrei sa vizitezi si orasele din imprejur (Siena, San Gimignano, Riomaggiore – astea sunt orasele pe care eu am apucat sa le vizitez) ai nevoie de inca cateva saptamani bune. Iar daca vrei sa vizitezi zona de tara, partea mai putin turistica, cu siguranta ai nevoie de inca cateva saptamani bune.

Pe scurt, ca sa vizitezi Toscana ai nevoie de sapte ani!

Pentru ca stiam ca nu am timpul necesar vizitarii satelor din Toscana, cand am mers sa vizitez Cinque Terre am ales sa nu merg pe autostrada, sa vad cel putin din masina frumusetiile Toscane de la sat.

Am filmat cu o camera video auto luata de la Market Photo

Cu siguranta as face o excursie in care sa ma infrupt din vinurile si mancarea traditionala. Am reusit sa mananc o super pizza, traditionala, niste paste carbonara traditionale, ceva crostini cu o crema de carnat, inghetata e dementiala, iar tiramisu te face sa te lingi pe degete. De vinuri nici nu mai zic, azi o sa merg la magazin sa-mi fac plinul.

Peisajul e divin, mai vreau in Toscana!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Manarola, Cinque Terre

Next Post

Siena in imagini

Related Posts