fbpx

Escapada…

Imediat dupa ce m-am angajat si mi-am permis sa fac cate o escapada de 2-3 zile, in weekend, p-aci p-aproape, prin curtea judetului, hai maxim si judetu’ Alba, mi se parea extraordinar… pe dracu’, ma laudam 2-3 luni cu escapada mea, cu ce am facut, cu ce am vazut, cu ce am mancat, cate si mai cate!

Dupa ce anu’ trecut am fost cu velieru’ pe mare, nu zic ca nu apreciez escapadele de weekend, dar parca sunt… fade. Ma rog, in comparatie cu escapada din Grecia, chiar asa sunt… adica, am avut parte nu doar de peisaje fenomenale, gusturi la mancaruri traditionale, dar sincer va spun ca am avut si cateva trairi… senzationale. Da, senzational e un termen foarte adecvat in aceasta situatie, am trecut cu velierul printr-o furtuna de gradul 8 (unde 10 inseamna potopul lui Noe)!

Si acum, cand ma uit la ce escapada face Ivo si Doru, nu pot decat sa… salivez!

traseu vara Balcaniada Sa mergi cu masina prin tarile balcanice e… de vis!

Zi ca nu ai vrea sa mergi si tu intr-o asemenea escapada! Hai, minte-ma frumos si spune-mi ca nu ai vrea sa mergi in escapada Balcaniada… Nuuu, nici eu nu as vrea, nici gand… Nici macar in traseul de toamna a lor

traseu toamna Balcaniada

Geniala escapada asta, geniala!


11 comments
  1. Dane, de tine nu s-a luat nimeni in ultima vreme ?
    Dupa ce incerc sa ignor tote post-urile si pozele de la mare, de pe plaja, de la munte, etc.. vii si tu cu articolul asta.. om fara mila ce esti :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

De maine…

Next Post

Toate ca toate, dar…

Related Posts