fbpx

Avem o țară frumoasă, păcat că nu avem drumuri!

Ori de câte ori vrei să mergi undeva în țara asta, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te interesezi de starea drumului. Că așa e la noi. Tu știi că drumul a fost reabilitat acum 5 ani, dar de atunci și până acum multă apă a trecut peste și s-ar putea să nu mai fie așa cum îl știai tu.

Fix pe princiul ăsta mi-am zis să merg la Cheile Turzii, aici lângă noi… și pentru că sunt un român adevărat, cu o sacoșă de rafie plină cu pungi acasă, l-am sunat pe prietenul meu care stă în Petrești să-l întreb cum e drumul, cât îi ia să ajungă din Cluj-Napoca acasă și, dacă merge cu mașina personală, sau si-o închiriază.

L-am sunat să-l întreb, el mi-a spus:

– Nu pot vorbi acum, dar îți trimit un mail… o să înțelegi tu!

Am să vă redau mai jos răsunsul lui:

În data de 20 februarie 2016, începând cu ora 10:00, pe raza localității Petreștii de Jos, intersecția cu drumul Turenilor (la Stația de asfaltare”), va avea loc un protest ce vizează Consiliul Județean Cluj și C.N.A.D.R. Cluj, instituții care au în administrare drumul județean 107 L (Turda – Lita).

O bună porțiune din acest drum face și legătura între Cluj-Napoca și unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale județului, aria protejată Cheile Turzii.

Organizatorii invită locuitorii comunei și toți clujenii cu spirit civic și iubitori de natură să li se alăture în demersul lor, într-un protest pașnic. Punctul de întâlnire a participanților va fi în fața Primăriei din Petreștii de Jos, sâmbătă, 20 februarie 2016, ora 9:00. După instructaj se va face deplasarea la locația protestului amintită mai sus

Se așteaptă ca la protest sa participe câteva sute de persoane.

Contact organizator: Ovidiu-Ioan Anca, tel.: 0749973561, email: anca.ovidiu23@yahoo.com.

elefanti

 

Și să nu-i bagi în pisicii mamii lor de elefanți?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cluj, unde ieși la masă cu cei mici… cu întreaga familie?

Next Post

Domnule Ioan Ciulea, vă rog să vă schimbați numele!

Related Posts

Cat de odihnit trebuie sa fii?

Zilele trecute, cand ma intorceam de la Targu Mures, comentand pe masina semnele de circulatie (stiti ca atunci cand cineva din familie, si sau prieteni urmneaza scoala de soferi, esti supus unui test … pana cand isi ia carnetu’ vei avea parte de teste zilnice in ceea ce piveste regulile de circulatie) m’o strafulgerat … din senin (cu toate ca erau cativa nori albi, in forma de elefant care trage un carucior cu un crocodil pe el) o intrebare
citește mai mult