fbpx

Avem o țară frumoasă, păcat că nu avem drumuri!

Ori de câte ori vrei să mergi undeva în țara asta, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te interesezi de starea drumului. Că așa e la noi. Tu știi că drumul a fost reabilitat acum 5 ani, dar de atunci și până acum multă apă a trecut peste și s-ar putea să nu mai fie așa cum îl știai tu.

Fix pe princiul ăsta mi-am zis să merg la Cheile Turzii, aici lângă noi… și pentru că sunt un român adevărat, cu o sacoșă de rafie plină cu pungi acasă, l-am sunat pe prietenul meu care stă în Petrești să-l întreb cum e drumul, cât îi ia să ajungă din Cluj-Napoca acasă și, dacă merge cu mașina personală, sau si-o închiriază.

L-am sunat să-l întreb, el mi-a spus:

– Nu pot vorbi acum, dar îți trimit un mail… o să înțelegi tu!

Am să vă redau mai jos răsunsul lui:

În data de 20 februarie 2016, începând cu ora 10:00, pe raza localității Petreștii de Jos, intersecția cu drumul Turenilor (la Stația de asfaltare”), va avea loc un protest ce vizează Consiliul Județean Cluj și C.N.A.D.R. Cluj, instituții care au în administrare drumul județean 107 L (Turda – Lita).

O bună porțiune din acest drum face și legătura între Cluj-Napoca și unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale județului, aria protejată Cheile Turzii.

Organizatorii invită locuitorii comunei și toți clujenii cu spirit civic și iubitori de natură să li se alăture în demersul lor, într-un protest pașnic. Punctul de întâlnire a participanților va fi în fața Primăriei din Petreștii de Jos, sâmbătă, 20 februarie 2016, ora 9:00. După instructaj se va face deplasarea la locația protestului amintită mai sus

Se așteaptă ca la protest sa participe câteva sute de persoane.

Contact organizator: Ovidiu-Ioan Anca, tel.: 0749973561, email: anca.ovidiu23@yahoo.com.

elefanti

 

Și să nu-i bagi în pisicii mamii lor de elefanți?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cluj, unde ieși la masă cu cei mici… cu întreaga familie?

Next Post

Domnule Ioan Ciulea, vă rog să vă schimbați numele!

Related Posts

Canalul

Asadar, canalul, aceasta gaura puturoasa, care te scoate din sarite cand ii simti prezenta … indiferant ca vorbim de simtu’ olfactiv (ua ce cuvant am gasit in dex!), fie ca dicutam de mult enervantele hopuri, si gropi, pe care cei de la apa-canalizare, impreuna cu cei de la drumuri si poduri, nu reusesc nicicum, da’ nicicum sa le egalizeze cu drumu’, de cele mai multe ori valurit, de pe plaiurile noastre … dupa cum spuneam, este singura gaura, care te deranjeaza cand ii simti prezenta, dar nu la fel de tare, ca atunci cand nu exista ….
citește mai mult

Workshop in cadru’ TIFF 2011 sustinut de THOMAS MAI

Thomas Mai este cunoscut pentru experienţa sa în acest domeniu, ţinând prelegeri şi oferind consultaţii pe teme de finanţare, marketing, distribuţie de film şi New Media în întreaga lume. A ţinut prezentări la 19 workshop-uri din jurul lumii. Thomas a fost sales agent timp de 14 ani, perioadă în care a vândut filmele realizate de regizori precum Lars von Trier, Lukas Moodyson, Thomas Vinterberg şi mulţi alţii. A produs 4 lung metraje: The Eighteenth, Possessed, Don’s Plum, şiOne Point O, fiind recompensat cu numeroase distincţii. Thomas a fost managing partner şi producător la Klondike Film între 1996-1998 şi CEO al Trust Film Sales între 1998-2000. Între 2000-2004 a fost managing partner şi producător la ZentAmerica şi CEO Katapult Film Sales din Los Angeles între 2004-2006. Între 2006-2009, a condus departamentul New Business la TrustNordisk.
citește mai mult